Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktívok, ti meddig szeretitek azt hogy szopnak titeket?
Attól függ, ha tervben van aktus is akkor túl sokáig nem jó nehogy elsüljek. Addig amíg kemény nem leszek, utána gumi aztán indul a móka
de ha aktus nincs tervben, akkor amíg bírom :D
Igazából bármeddig, akár egésznap xD
Persze, ha dug@s is van tervben, akkor varia van, de amúgy... :D
23F/bi
Utolsó: Én biszex vagyok és őket is szoktam.
Kérdező: Én igazából csak dugásban vagyok aktív és a szopást kölcsönösen is szeretem. Sőt, valahol jobban szeretem néha a másik farkát szopkodni, mintha engem szopnak. Ebben kicsit az is benne van, hogy körül vagyok metélve (nem vallási okokból) és érzéketlen a farkam egy kicsit a szopásra. Imádom bedugni a farkam másokba, de ugyanúgy szeretem a farkat is szopni és a látványát.
Ezért pl nem is szeretem a full passzív embereket, mert ők nem szeretik ha szopják őket. Inkább uni emberekkel vagyok, akik élvezik ha szopom is és ha dugom is őket.
Én AKTÍV BI vagyok...
Én a szopást részesítem előnyben,
nálam az az elsődleges, lehetőleg ODA - VISSZA...
De imádom, ha sokáig szopnak, és én is szeretek sokáig szopni,
ha van megfelelő, fiatal partner, akinek szintén ez a fontos az együttlét során!
38/F/BI/Budapest
sokáig és lassan, lehetőleg 2x egymás után.
f29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!