Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal melegek! Ti hány éves korban vállaltátok fel? Mit szóltak hozzá a szüleitek? Mi volt az utóhatás?
Figyelt kérdés
2017. szept. 2. 20:41
11/13 anonim válasza:
Azert kidobtak mert meleg vagy? :/
12/13 anonim válasza:
(Az vagyok akit ki dobtak xd)
Apám és anyám eléggé valásosak és úgye nekik ez szörnyű bűn és szerintük ezért se tudok helyesen írni és hogy ezért vagyok diszes xd 17 éves korom óta fel se hívtak ha én hívom őket nem veszik fel soha :/
13/13 anonim válasza:
Nekem csak a lány testvérem tudja nem mondtam el másnak. Mivel nem lakom szüleimmel nem valószínű hogy el mondanám nekik hacsak anyám rá nem jön hogy nem mutattam be neki egy lányt sem. 13 éve korom óta titkoltam mai napig senki nem tudta a családombol és tegnap osztottam meg elsőként egy emberrel a hugommal :) jol fogadta. Azt mondta hogy nem fog ez miatt máshogy tekinteni rám van pár ismerőse aki meleg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!