Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfiasabb passzívnak mennyi esélye van alkalmit találni?
Figyelt kérdés
2017. aug. 22. 12:25
1/7 anonim válasza:
Attól függ. Fiatal,idősebb, igényes, helye van e... stb. Ezek szerintem fontosabbak
2/7 A kérdező kommentje:
27 vagyok, igényes de helyem sajnos nincs
2017. aug. 22. 12:34
3/7 anonim válasza:
Lehet inkább ez a baj. Meg az sem mind egy hogy merre laksz. Ha a fővárosban élsz akkor gyorsabban találsz partnert.
4/7 anonim válasza:
Mit takar ez, hogy "férfiasabb"? Ez sok mindent jelenthet. Dagadt de legalább jó szőrös? Szálkás izmos? Cupákos izmos? Hordó sörhasú borostás tokájú?
5/7 anonim válasza:
Szerintem a melegek száma akik, kedvelik a férfiasabb passzívokat, elég magas. Legalábbis szerintem, egy férfiasabb aktív meleg szerint.
A gond inkább az hogy a férfiasabb melegek és az őket kedvelők (legyen aktív vagy passzív) nem szoktak általában tipikus meleg szórakozóhelyeken csak úgy feltűnni, mert előítéleteik vannak az ott található melegekkel szemben (megjegyzem van amikor jogosan, van amikor nem) De erre van az internet. Valamelyik nagy meleg társkeresőn biztos találsz valakit.
6/7 anonim válasza:
Bőven van. Én is férfias, nagyobb darab, szőrös passzív vagyok, de jelentkezőből sosincs hiány.
f24
7/7 anonim válasza:
Szerintem sok. Írj nyugodtan! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!