Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fuvel faval du. Tam es van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fuvel faval du. Tam es van egy baratom is, de hogyan lehetek ujra onmagam?

Figyelt kérdés

Ezert sokan elfogtok itelni es megkoveztek, de nekem nem volt parkapcsolatom es nem is lesz csak szexkapcsolataim voltak vagy egy ejszakas kalandok persze nem surun, de neha azert van valakim egy estere. Viszont van egy nagyon jo baratom is o az egyetlen akit szeretek es akihez kotodom. O is meleg, neki csak parkapcsolatai voltak es idosebb is nalam jo par evvel 31 éves. Szerintem szerelmes belem meg mindig. Amikor megismertem akkor kapcsolatot akart velem es en is vele, de az csak egy pillanatnyi hulyeseg volt es nem gondolhattam komolyan en ugyan nem fogok kapcsolatban lenni, meg vele sem. Viszont parszor lefekudtunk. Aztan csak baratok maradtunk, kesobb szerelmet vallot, voltak veszekedeseink is,mert felreertett azutan hogy lefekudtem vele. Azthitte tobb lesz koztunk,mert vele nem csak dtam hanem a baratom es sok idot toltok vele ha epp nincs mas elfoglaltsagom es nem dolgozunk vagy vege a melonak. De nem akarok tole tobbet, mert aztan majd szakitunk valamikor es utana a baratsagunknak is vege. Kulonben jobb ha erzelmek nelkul megy a szex,amikor a baratommal szexeltem az valahogy mas volt megis. Es a baj az,hogy most megint megtortent, pedig mar 3 eve nem fekudtem le vele. Kozben volt egy rovid ideig egy kapcsolata is. Aztan nem reg voltam nala a lakasan es akkor tortent. De elore szoltam neki,hogy csak d.as nem akarok kapcsolatot,meg veszekedest kesobb,hogy o felreertett. Azt mondta oke, nincs gond. Aztan megint es megint lefekudtunk. De mar nagyon sz.ul erzem magam,gyotor a buntudat, mert 1) vele tul erzelmes volt az egesz 2) egyszer nagyon elerzekenyultem es en nem szoktam!! 3) nem csak vele volt szex a napokban. Sajnos parhuzamban massal is volt, de nem ugy terveztem, csak ismerkedtem mar regota egy sraccal es talalkoztunk a varosban aztan szexeltunk egyet a kocsijaban este. Nem tudja a baratom, biztos kiborulna pedig nem jarok vele. Es tiszta vagyok, eleg surun jarok szuresre es nincsen bajom. Valamint a partnereim ovszert is hasznalnak.Csak a baratomnak engedtem meg,hogy koton nelkul berakja, de o kerte o akarta ugy. Nagyon figyelek magamra, a higeniara es o is. Mar kezdek besokalni. Nagyon sz.ul erzem magam, barkivel szexeltem utana csak a baratomra tudtam gondolni, meg igy evek mulva is eszembe jut amikor azt mondta szerelmes belem es szeret engem. En is szeretem, nem akarok ferfiatlan lenni de sirtam is kesobb, mert valamiert akkor is buntudatom volt,nem akartam ellokni magamtol. Jobbat is erdemelne nalam. Mar azt vettem eszre,hogy nem is elvezem a szexet annyira masokkal. Amikor idegennel vagyok a sracnak felkell izgatnia. Ha a baratommal fekudtem le. Mar elotte is merevedesem van, volt es o a mai napig hatassal van ram, nem kicsit. De ez oszton gondolom. Es mondom vele mas a szex, sokkal jobb, meghitebb,vagy nem tudom. Erzelgosebb. De nekem az eletem csak a munkarol szol,bulirol meg a ferfiakrol akikkel dtam. Egyedul a baratom az aki sokat jelent nekem es szinesebbe teszi a napjaimat. Viszont kapcsolatot nem akarok. Csak depressziosnak erzem magam, valami nincs rendben. Egesznap szomoru vagyok, nem erdekel senki es semmi. Csak akkor vagyok elet videm, es eber ha a baratommal talalkozom. Mi a gond velem? Valami tanacsot tudtok adni,hogy kirangassam magam a sz.bol? Nagyon rosszul erzem magam, nincsen senkim.

Ui: A baratomnak "hazudtam" korabban es ugy tudja nincsen lassan senkim egy eve. Ami igaz, mert parkapcsolatom nem volt. De azthiszi szex sem volt, amit tenyleg azota jol titkoltam. Mert elotte tudott minden ugyemrol, de a sok veszekedes utan meg miutan szerelmet vallot nem mondtam neki inkabb azt hazudtam,hogy felhagytam az egesszel, nem akarok senkit. Szoval azthisz szerintem,hogy csak ketten vagyunk..ami igaz is mostanra talan. Nem tudom de megegyszer nem akarok massal is lefekudni amig vele meg megeshet es a baratommal nem csak szex van. Igy nem mehet tonkre a baratsagunk.

24/f passzív.

2017. aug. 20. 18:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
haha bukta.. beleszerettél.
2017. aug. 20. 18:53
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok bele szerelmes. Nem tudom mi a bajom, csak depresszioskent viselkedem lassan, egyfolytaban magam alatt vagyok es mind rossz amig nemt talalkozok a baratommal. Szanalmas,puha p.cs.u lettem. Nem vagyok szerelmbes bele ezt szikla szilardan allithatom.
2017. aug. 20. 19:08
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez pedig bizony a szerelem jele. Hiába küzdesz ellene.
2017. aug. 20. 19:22
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd abba a rib***ckodast meg hogy fel vilaggal meg du*atod magad!

Beteg leszek es ez nem elet! Probald meg a baratoddal!

2017. aug. 20. 19:56
 5/12 A kérdező kommentje:
Ja hogy ilyen a szerelem? Ebben semmi jo nincsen. Irtam a kerdesem alatt,hogy o csak a baratom es ha kapcsolatban lennenk elobb utobb vege lenne es azzal a baratsagunknak is lottek, nem eri meg, de akkor sem tudom mivan velem. Nagyon rosszak a napjaim. A sracok akikkel neha talalkoztam es szexeltem hivtak mar parszor,hogy nem lesz-e kovetkezo alkalom. Nem tudom, nagyon buntudatom van es nem lenne fair ha most idegenekkel is ujbol egyutt lennek kozben meg nem reg lefekudtem a baratommal is. De hogy lehet ebbol ki kecmeregni? Mar kivagyok ettol teljesen.
2017. aug. 20. 20:19
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Állíthatod szikla szilárdan, hogy nem szerettél bele a barátodba de ezzel csak magadat csapod be nem minket. Ez csak azért van mert az életfelfogásod szerint nem akarsz kapcsolatot ezért bizonygatod azt, hogy nem is szerethettél bele. Viszont az igazságot te magad is leírtad pl vele nem csak szex, csak akkor van életkedved amikor vele vagy és stb stb.. Ha szeretnéd hívd aminek akarod de az tény, hogy a köznyelvben a szerelem pont ilyen.

Álltalában annak a híve vagyok hogy "ne érdekeljen mások véleménye!" , de a te helyzetedben azt javasolnám, hogy hallgass a környezeted véleményére és fogadd meg mások tanácsait és mivel már ez kezd depresszióba átmenni kérj segítséget a közvetlen kornyezetedtől és nem árt ha kicsit változtatsz a hozzáállásodon és az életmódodon. És nem szeretném, hogy félre értsd, semmi rosszindulat nincs a válaszomban pusztán szépíteni szeretnék.

2017. aug. 20. 20:49
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok

Nem szépíteni hanem segíteni*

Tehát, pusztán segíteni szeretnék.

2017. aug. 20. 20:59
 8/12 A kérdező kommentje:
A kornyezetemben elokre nem tamaszkodhatok nem tudok tanacsot kerni toluk. Van ket haverom akikkel elszoktam menni bulizni neha dumalunk aztan kifujt. A szuleim meg kidobtak 18 eves koromban, mert meleg vagyok es nem akartak,hogy a kis hugom es az ocsem ezt a mintat lassak. Pedig akkor nem voltam olyan mint most. Nem is latszik rajtam,hogy homoszexualis vagyok. Csak nem kellettem nekik. Nincs senkim, csak a baratom. Volt,hogy honapokig nala maradhattam ha sz*an voltam. Ma mar rendezeodott minden es nincsenek anyagi gondjaim. Helyette van ez a sz**r. A f***om kivan az egesszel. Undorodom magamtol, elasnam magamat, nem akarok kapcsolatot ezt is megmondtam. Nem nekem valo. Azt akarom,hogy olyan legyen minden mint regen. Nem akarok k***a erzelmeket meg szerelmes lenni pont az egyetlen baratomba. Buntudatom van, utalom,hogy hazudnom kellett, mert ha nem akkor nem tudom mit reagalt volna, ha tudja,hogy egy fa***o kis himri***o vagyok, azhitte hogy normalis vagyok, de dehogy. Engem nem erdekel ki mit mond rolam, de a baratom velemenye erdekelni kezdett es mar a f***om kivan ezzel is. Nem tudom mivan. Nem megy masokkal a szex. Olyan uresnek erzem magam, csak rosszabbul ereztem magam utana es csak a baratomra tudok gondolni. Nagyon sajnalom,hogy ot is belekevertem a sz**imba, en meg meg megis bantottam anno amikor elutasitottam. Nem akarok a baratomtol semmi tobbet csak a regi eletemet szeretnem vissza kapni. Akkor nem voltak gondjaim es foleg nem ilyen lelki gondok amiket nem tudok kezelni. Ha ez a szerelem akkor nem kerek ebbol. Szoval koszi azert a segitseget.
2017. aug. 20. 21:22
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem a szerelem nem ez amit leírtál. A szerelem az amit a barátod iránt sajnos akaratlanul is érzel. Őszintén szólva nem valószínű hogy valami is változna ha beismernéd csak talán könnyebb lenne (neked) megérteni a saját helyzetedet.

A régi életedet nem biztos hogy vissza kaphatod mert az már a múlt, viszont tehetsz azért hogy a jelen hasonlítson rá csak meg kell találnod, hogy mi változott meg.

A szüleidet azt kell mondjam erősen elítélem, mert egy szülő ilyet nem lenne szabad, hogy meg tegyen a gyermekével. Az ember nem lesz sem kevesebb sem több azzal, hogy kihez vonzódik egyszerűen ugyan olyan ember mint bárki más. És azon viszont teljes mértékben csodálkozom, hogy eddig erős tudtál ezek után maradni. Mert ez azért eléggé traumatikus élmény legyen szó akár férfiről akár nőről, mindenkit megvisel ha eldobja a családja.

Abban nem tudok segíteni sajnos, hogy a bűntudat elmúljon, talán enyhülne ha kibeszélnéd magadból a dolgokat. És talán csak akkor múlna el igazán ha a barátodnak mondanád el (mert ahogy én értelmeztem a bűntudatod innen indul) de annak a következményeit nem láthatod előre és lehet ezzel elveszítenéd. Szóval szerintem előbb próbáld meg kibeszélni magadból a feszültséget vagy egy olyan embernek akiben megbízol (de ha jól láttam a barátod on kívül nincs ilyen) vagy pedig akár itt névtelenül valakinek aki vevő rá, hogy meghallgassa a problémáid és esetlegesen tanácsot is tudna adni vagy amit a legtöbben nem szoktak szeretni tanácsként az a segítség kérése szakembertől, sokan azt hiszik hogy csak bolondok járnak szakemberhez de ez nem igaz és a legtöbb esetben nagyon hasznos és hatalmas segítség. Aztán ha a neked leginkább megfelelő "kibeszélés" mégsem hozna semmi valltozást akkor utána gondolkodni a továbbiakon, hogy akkor mégis mi lehet a megoldás.

Ja és persze ne utáld magad!! Tudom, tudom.. mondani könnyű, ez így is van és ha már egyszer így érzel nehéz kimászni belőle de nem lehetetlen. Talál is kellene egy hobbit vagy barátkozni. Nem azt mondom, hogy görcsösen keress valami "öribari" látszat barátságot csak ismerj meg új embereket. Ha ez férfiakkal nem megy akkor barátkozz pár nővel. A lényeg, hogy ne az intimitás legyen a lényeg pusztán egymás megismerése. Tereld el a figyelmedet persze az után ha már nincs ekkora feszültség és indulat benned, mert amíg ez jelen van úgysem lesz semmi amire azt mondod magadban, hogy 'igen! Na ezért megérte!'

Undorodnod sem kell magadtól hiszen semmi undorító nincs abban amit csinálsz sem pedig benned (és igen ezt így ismeretlenül is megállapítottam)! Csak egyszerűen azt tetted ami neked akkor épp jó volt és ezért mondhatom azt hogy nem tettél semmi undorítót. Van egy bizonyos pont ahonnan már tényleg nehéz felállni de ha igazán akarod akkor sikerül és én a válaszaid alapján merem azt mondani, hogy sikerülni fog csak akkor tényleg tegyél is érte. Az első lépést már meg is tetted azzal, hogy kiírtad ezt a kérdést csak nem szabad megállni ezen az úton. Csak arra szeretnék ezzel az egésszel kilyukadni, hogy most eleged van de ez változik majd és jobb lesz még ha nem is hiszed el. Azon múlik az egész, hogy mennyit teszel érte! Lehet, hogy a régi életed nem kapod már vissza, de mi a helyzet akkor ha kapsz helyette egy újat ami jobb mint a régi?

Boldog leszel egyszer ezt nyugodt szívvel merem ígérni csak meg kell találnod a te utadat ami oda vezet és a megfelelő embereket akik segítenek neked ezen az úton.

2017. aug. 20. 22:14
 10/12 A kérdező kommentje:

Ez a fajo igazsag. Anya nagyon szegyellt, amikor elmondtam neki pisiskent,hogy nekem a fiuk tetszenek azthitte viccelek es amikor kesobb apanak is megmondtam,hogy hagyjanak beken a lanyokkal nekem senki nem tetszik akkor otthon kaptam meg eloszor azt a jelzot,hogy "b*i vagy?". Egy idoben a szuleim mindig a csajokkal ugrattak,hogy biztos van mar valakim csak titkolom. Azon kivul,hogy meg mindig megneznek a nok, semmi tobb nincs. Meleg vagyok, ez van. A kis tesoimat pedig elrontottam volna,kitudja az en hatasomra ok nekik milyen ferde hajlamuk lesz, ilyen es ehhez hasonlo dumaval jottek a szuleim es mondtak minel elobb menjek el. Rosszul esett,mert a csaladomon kivul nem talalkoztam olyan emberrel aki ezert megbelyegzett volna. Most a netes gyulolkodest hagyjuk meg,hogy anonim oldalon ki kit oltogat. Eleg sok meleg ismerosom lett es mindegyikuk normalis eletet el, nincs veluk baj.

Jaj tudom,hogy nem elek egy csodas eletet emiatt elitelhetnek paran, de nem szoktam senki orrara kotni,hogy mitcsinalok. Csajokkal nem szeretek ismerkedni foleg nem nalam fiatalabbal a tapasztalatom az,hogy csak azert kellek,mert meleg vagyok es valamiert " meno"az ha van egy meleg fiu baratod akit kb rajongasig szeretsz. Beszeltem mar lanyokkal es vagy ez volt vagy annak ellenere,hogy tudtak meleg vagyok gyengedebb erzelmeket taplaltak iranyomban. Nem vagyok nagy szam kulsore, csak nem latszik rajtam,hogy meleg vagyok ahogy amugy a baratomon sem es o is meselte mar,hogy volt ra pelda,hogy a no nyomult,volt a kezdemenyezo fel es amikor kozolve lett,hogy bocsi, de nem mert meleg vagyok akkor is tovabb nyomult. Nem ertem a lanyokat. Nem kurtolom vilagga, de volt,hogy belekenyszerultem olyan helyzetbe ahol csak az segitett,ha az igazat mondom. Persze olyan is volt aki inkabb szoba se allt velem kesobb. Engem nem erdekelnek a nok es nem is akarok lany baratot. Nekem csak haverok kellennek. Baratom mar van egy es az eleg!!! Vele mindent meglehet beszelni, csak ezt nem biztos. Tudom,hogy ha most kozolnem vele,hogy "amugy veled is d**am, de sajna mas sraccal is megesett aztan kesobb megint du***nk amugy stb" ezen o kiakadna tudom. Mert azt mondtam neki,hogy lassan mar egy eve nincsen senkim,nincsen partnerem es mar hosszu ideje. Nem akartam megbantani se meg mindentol fuggetlenul is ezt mondtam volna,mert ellenzi azt az eletformat amit en kovetek. Szerinte ilyet a himri**k csinalnak. Tudom,hogy igaza van, de nem erdekelt sokaig, es o nem is lokott el ezert magatol. Attol meg baratok maradtunk, mindig kitartott mellettem akkor is amikor en elutasitottam ot. En viszont utoljara mondom nem vagyok szerelmes a baratomba. Csak valami gond van velem. Szerintem csak depreszios vagyok, nem tudom miert. Lehet tenyleg kene egy szakember segitsege, de attol meg nem rendezodik semmi magatol. En pedig nem mernek kitalalni a baratomnak. Nem mernek ugy kitarulkozni elotte. Nem a parom, nem jarunk. Nem tehet o semmirol. Lehet nem kellett volna ujbol lefekudni a baratommal. Azota jol megforgattam a sz*t a partnereimet is hulye szoveggel leraztam. Mar a d**s is sz*r utana csak a baratom jut eszembe es felfordul a gyomrom sajat magamtol. Nem akarok valtoztatni semmin igazabol, csak nem akarok ilyen letort lenni. Nekem tokeletes volt a vilag amikor azzal voltam akivel akartam lenni, ott volt a ket haverom es a baratom. Ki a f***ak kell szerelem meg erzelem. Hagyjuk mar de tenyleg en nem fogok parkapcsolatban lenni senkivel sem. Akkor sem ha eltudom kepzelni a baratommal. Ez megint egy hulye jelenlegi abszurd otlet, elkepzeles mint regen aztan vissza is szivtam az egeszet.

2017. aug. 20. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!