Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden veszekedésből szex lesz?
Figyelt kérdés
Mostanában ha valami apróságon veszekedünk akkor a barátom lerohan és szexelni akar. Olyan nevetséges és fura utàna,hogy veszekszünk még dühöngött nem rég utána meg d+++unk aztán így vissza gondolva mindig olyan mintha ezzel akarnának a szőnyeg alá söpörni mindent. Pedig jó köztünk alapvetően a kommunikáció, nem is akkor van szex ha hatalmas veszekedés van. Olyanok nem voltak, de ilyen apróságokon is képes velem vitatkozni és olyankor elindul felém és már húzza is rólam a ruhákat meg megcsókol és morogni is szokott mint egy vadállat. Szerintetek hogyan tudom leállítani? Csak mert eddig nem ellenkeztem. Csak egy rövid érintés és elolvadok tőle, nem tudok és akartam vele tovább veszekedni és amikor hozzàm ér bármi. Akkor a legjobb! De hogyan lehetne ezt úgy tàlalni neki,hogy ne bántsam meg? Nem akarok több ilyet, hogy mindent a szexel akarunk megoldani. És ez csak mostanàban kezdett így lenni ami megingcsak rossz így tekintve,hogy 4 éve együtt vagyunk. Ti mit tanácsoltok?
22F passzív
2017. aug. 15. 22:30
1/8 anonim válasza:
nincs is jobb egy kiadós, méregből jövő szexné, ahhh
25nő
2017. aug. 15. 22:31
2/8 A kérdező kommentje:
Kategóriàt nézzetek azért :D
2017. aug. 15. 22:32
3/8 anonim válasza:
első vagyok
tök mindegy, homo,leszbi, heteró ugyanaz érvényes mindre szerintem
2017. aug. 15. 22:34
4/8 Béla211 válasza:
Amúgy arra nem gondoltál, hogy őt ez indítja be szexuálisan?
Hogy igazából a veszekedés vagy ahogy te veszekszel az begerjeszti és ezért kezdeményezi a szexet?
És nem a szőnyeg alá akarja söpörni a dolgokat csak a veszekedés gerjeszti be szexuálisan.
Én amúgy ezt nem tartom olyan nagy problémának.
De persze ha ez téged zavar csak kérdez rá ,hogy ezt mostanában mért csinálja, de ne mond neki rögtön ,hogy téged ez zavar csak az okát tud meg először.
2017. aug. 16. 01:46
5/8 anonim válasza:
Bocsáss meg hogy nőként válaszolok én is de ez annyira szexi....utána meg lehet beszélni higgadtan a problémát, és veszekedni sem kell már rajta. Én mit meg nem adnék egy ilyen pasiért....heteróban :-)
2017. aug. 16. 13:22
6/8 anonim válasza:
Mi mikor veszekedünk, el fordulunk egymástól az agyban ha abban vagyunk, és egy ujjal nem engedjük hogy egymáshoz érunk, ha hozzá érnék le ordít ha ő ér hozzám én ordítom le :) van úgy hogy el fordulunk egymástól, aztán rá 5 percre át ölel és ugy alszunk :) mi csak akkor szexelünk ha nincs veszekszés. 1 eve vagyunk egyutt.
2017. aug. 16. 14:51
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszokat mindenkinek ment a pacsi. Nekem az nem újdonság,hogy szexinek tart akkor is mikor veszekedünk. Már koràbban is mondta,hogy nagyon tetszem neki zabosan is. De nàla mikor nem? Nem nagyképesűgéől mondom, csak ő szerintem minden helyzetben begerjed bármit csinálhatok. Múltkor evés közben jött a hátam mögé és mondta,hogy egyek gyorsabban aztàn menjünk..közben már puszilgatta a nyakamat és mániàja,hogy a fülemet harapdàlja. Ezen nem lepődök meg. Csak az fura,hogy mostanában ha veszekszünk akkor abból szex lesz és nem én vagyok az aki kezdeményez, persze én is bűnös vagyok. Én úgy vagyok vele,hogy bármin is kapjunk össze nem kéne szexelnünk dühböl. Múltkor azért civakodtunk,mert rendetlenség volt a lakásban. És egymàsra mutogattunk, hogy kinek kéne mondjuk rendet csinálnia,ki mennyi koszos edényt hagyott. De ebből is akkora veszekedés van,hogy régebbi sérelmeket is előhozunk és szóba kerül az exe, a nővére akire én túl sokat mosolygok és miért vagyok vele annyira jóban, megbántottam akkor és akkor stb. Aztán jól ki kiabálta magát és nekem esik. De én meg annyira szeretem és igazából nem tudok rá hosszabb ideig haragudni, viszont akkor kb csak dühöt érzek és így nevetséges,hogy ha bezzeg hozzàm ér az tetszik és már nincs is gond. Nem akarom a kisebb vitàkat sem ezzel megoldani. Ha 4 éven keresztül jól működött a probléma megoldó képességünk és a kommunikáció segített akkor most is segítsen ilyenkor is. Én szóltam neki erről, ígérkezett,hogy többet nem rohan le, de azért ebből meg ne legyen egy nagyobb veszekedés,súrládosunk. De tudom milyen ígéret volt ez..ismerem már. De majd meglátjuk mi lesz :)
2017. aug. 16. 15:52
8/8 anonim válasza:
Hű, ez furcsa :D Én el sem tudnám képzelni, hogy egy nagy veszekedés, egymáshoz dobált szavak után szexeljünk a párommal. Olyankor egyszerűen haragszom rá, és látni sem akarjuk egymást. Persze másnap normálisan tisztázzuk a dolgokat, és maximum akkor szexelünk, békülőset. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!