Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti hány éves korukig tartjátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hány éves korukig tartjátok vonzónak a pasikat?

Figyelt kérdés
Mi az a kor,ami felett már inkább nem szexelnétek velük?
2017. aug. 12. 18:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Sosem értettem ezt a korhatárosdit, mondjuk én eleve nem szexelnék olyan emberrel, akivel nem tudok beszélgetni se és nincs közös témánk, szóval korombeliek érdekelnek elsősorban, de tetszett már jóval idősebb és jóval fiatalabb férfi is. Egyéntől függ. Én 39 éves vagyok, magammal lefeküdnék, de láttam olyan 39 évest, aki 50-nek nézett ki.
2017. aug. 13. 09:27
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

"Ízlések és pofonok különbözőek." - már hogy az utolsó válaszát egy mondatba sűrítsem. Én is "lefeküdnék" magammal, de az nem nagyon megy.

Szerintem a dolog nem külsőre, hanem belsőre, azaz inkább "egészre" megy.

Láttam már 70-esnek kinéző 40-est és fordítva...

2017. aug. 13. 23:47
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolom, hogy ez nem kortól függ, inkább attól, hogy a kérdező mit szeretne...
2017. aug. 17. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!