Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, volt már aki heteró férfit szopott le, hogyan kerültetek ilyen helyzetbe, hogyan ment bele a srác?
Figyelt kérdés
2017. aug. 11. 09:14
1/9 anonim válasza:
Én voltam ilyenbe ,tudod a kíváncsiság nagy úr, így ő is kíváncsi volt. Rám írt egy meleg oldalon , hogy mi lenne ha kipróbálnánk a szexet neki még fiú szexre nem volt igaz semmi se volt még neki fiúval. Így bele mentem de csak egy éjszakás kaland lett, azóta megnősült és van két fia.
3/9 anonim válasza:
Hát nekem nem jött be. Szerintem a melegel sokkal jobb a szex. A heteró pasik nem igen nézik hogy jó e a partnernek vagy sem, jobban magukkal vannak el. Ez is így volt sajnos. Így többet nekem nem is kell hetero csak meleg srác kell azok sokkal jobbak az ágyban.
4/9 A kérdező kommentje:
#3 ohh, ez szerintem nem heteró/meleg kérdés. Bőven van ilyen a melegek között is.
2017. aug. 11. 10:19
5/9 anonim válasza:
Heteró férfi nem fog férfival szexelni, ezért hívjak heterónak. Amiről ti beszéltek, azok a biszexek
6/9 anonim válasza:
Egy családos apának első voltam.
Kamu facebookról rá írtam környékbeli pasikra és egyik hetero srác bele ment és leszoptam.
7/9 anonim válasza:
Fogjátok már fel melegek hogy hetero férfi nem fogja engedni hogy leszopjad. Mert azért hetero, hogy csak nővel.
8/9 anonim válasza:
Velem volt már ilyen. Egyik régi barátomról van szó. Egyszer nálam aludt és egészen későig iszogattunk, majd elmentünk aludni. Ő is az én ágyamban aludt, és miközben próbáltunk elaludni, valahogy úgy fordultunk, hogy véletlenül megfogtam a farkát, ami kőkemény volt. Meglepődtem, majd megint megfogtam, mire ő felnyögött, majd picit még tapiztam és elővette. Leszoptam, elment, nagyjából ennyi történt.
Azóta is jóban vagyunk, bár erről az incidensről nem beszélünk nagyon; betudtuk annak, hogy részegek voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!