Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egy nagyon vékony srácot ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nagyon vékony srácot ti el tudtok képzelni aktívnak?

Figyelt kérdés
Tehát tényleg az alkaton múlik, hogy ki melyik szerepben lehet? Ha írtok írjátok meg passzívak vagy aktívak vagytok-e, mert alapvetően passzívak véleménye lenne most fontosabb. Köszönöm a normális válaszokat!
2017. aug. 5. 14:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

nem az alkaton múlik.

Hanem azon, hogy ki melyik oldalra vágyik.

2017. aug. 5. 14:30
 2/15 anonim ***** válasza:
76%

Ez egyatalan nem azon mulik :)

Rengeteg olyan emberrel talalkoztam mar illetve hallottam hogy egy izmosabb (akar kigyurt) ferfi passziv volt. Ez igy alakult ki benne, jobban elvezi a a passziv szerepet. Pl a lanyos fiuk valoszinuleg passzivak lesznek de aktivak is lehetnek de az nem jellemzo rajuk mivel noi vonasokat hordoznak igy a noiesebb szerepet is kedvelik. :)

De van kigyurt lanyos ferfi is. Eleg sok szinu lehet egy meleg :D

Van aki mindkettot mondja. Ez is benne van:DD

Ezt egyszeruen nem lehet testalkat alapjan megmondani. Ismerkedes elott celszeru letisztazni mert nyilvan ket csak passziv nem fog hosszutavon sokra menni:D Max. ha lanyos akkor van egy eros tipped de amugy szerintem keves ember ismeri fel.

Mondom en is lepodtem meg mikor egy jo izmos kondis pali (NEM lanyos!) mondja hogy o csak passziv :DD hat ott kicsit meglepodtem :D

Arra szamitanal hogy o valami dominans aktiv es de jo lenne es akkor varatlanul ilyet hallasz :D

Megkell kerdezni es kesz ebbe semmi ciki nincs. Meleg ismerkedos oldalon mar alapbol ki lehet irni.:)

Tinderen meg mondjuk kozbe megkerdezed. Mondjuk ne ez legyen az elso kerdesed azert:P

2017. aug. 5. 15:22
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem az alkaton múlik. Láttam már nagyon magas kigyúrt full izom pasit aki csak passzív volt.

De személyszerint nekem nem jönnek be csontsovány vékony srácok.

2017. aug. 5. 16:46
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Én passzív vékony srác vagyok, és a vékonyak nagyobb része hozzám hasonló, ilyen szempontból, de vannak vékony aktívak is. Nekem ők jönnek be a legjobban egyébként :)
2017. aug. 5. 21:06
 5/15 Ask Me ***** válasza:
84%

#4/4 Felcsillant a szemem és felállítottad a péniszem.

Kérdésre is válaszolva: Igen, én is aktív vagyok, de az az igazság hogy bárki lehet passzív, az is akiről nem is gondolnád, amíg nem közli veled. Ez nem fekete vagy fehér, ez ennél legtöbbször összetettebb.

2017. aug. 6. 16:14
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
El. Hiszen ez nem testalkattól vagy kortól, vagy hajhosszúségtól, farokmérettől függ.
2017. aug. 8. 11:05
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

21-es BMI alatt csak külön engedéllyel lehet valaki aktív (1472-es formanyomtatvány, két példányban kell leadni). Persze ez alól kivétel, ha a másik fél még nála is vékonyabb.

Üdv,

egy hivatalnok

(Hülye Kérdések Minisztériuma)

2017. aug. 10. 12:47
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

A csípőcsontjaival kicsit ütött, mikor tövig koccolta, de simán deszka vékony volt, és uni.

Valami hormonális gondja lehetett, mert vagy háromszor annyit zabált mint én, mégis 55 kiló volt.

Abszolút nulla testzsír, az erek látszottak rajta, és gyönyörűen rajzolódó kockahas volt.

2017. aug. 11. 15:56
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Csakis olyat tudok elképzelni aktívak.
2017. okt. 31. 23:51
 10/15 anonim ***** válasza:
27%

Vsak is olyat. Nálam fiatalabb (16) és kisebb vékonyabb, kis cuki farku

Irhattok

2017. nov. 1. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!