Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/21 anonim válasza:
Már tizenöt éve befejeztem az egyetemet is, enyyi idő alatt persze hogy volt pár ilyen. Nem annyira szexhaver, inkabb "fordítva": volt (és van) pár olyan fiatalabb haverom, akivel - ha meglátogat - más is történik a beszélgetésen kívül.
12/21 anonim válasza:
Volt de nincs mar :/ 18 budapest
13/21 anonim válasza:
Nem kifejezetten sexhaver, de spanommal csináltunk párszor ;) 20f
15/21 anonim válasza:
Sajnos nincs. Pedig jól jönne néha egy oda-vissza szopás.
16/21 anonim válasza:
Jó lenne egy ilyen, de a többség csak 2-3 talira kapható. Mondjuk én full aktív vagyok, sőt talán önző is :( De van akinek meg pont ez jön be
17/21 anonim válasza:
Nincs, de most megyek egyetemre... Remélhetőleg ott lesz majd valaki akivel letudom vezetni a tanulás során felgyülemlett feszültséget.
20/F
19/21 anonim válasza:
Nincs de nagyon jó lenne egy pesti vékony passzív srác. F 27
20/21 anonim válasza:
Nincs, de jó lenne egy korombeli!
15/F írjatok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!