Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg bi fiúk ti hol?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Meleg bi fiúk ti hol szoktatok ruhákat vásárolni?
Èn H&M New Yorker C&A
2017. aug. 2. 12:10
12/18 anonim válasza:
Majd vmikor folytatom...
13/18 anonim válasza:
Mivel rocker vagyok(persze meleg is..) így én legszívesebben a rockpince vagy a metalshop nevű internetes webshopon szeretek ruhákat venni :) enek 1 hátránya van, hogy drága, de innen szoktam rendelni.
14/18 anonim válasza:
Teljes mértékben egyetértek a kérdés írójával. Számomra is a H&M és a New Yorker a nyerő. Ebben a két üzletben szinte mindig megtalálom az én stílusomhoz illő ruhát - általában elegánsabb ruhákat: pl. rövid- és hosszú ujjú ingek, vászonnadrágok, nadrágtartók, kötött pulóverek stb.
15/F
15/18 anonim válasza:
Azert nezz be a springdielbe nagyon jo cuccok vannak foleg hogy learazasok vannak. En is most fogok menni. A nacik olyan jok, szepen le vannak arazva😉(bocsi a helyes irasert khm.. B*zi vagyok es nem tudok irni) legalabb tudom mire fogni😂 16 f
16/18 anonim válasza:
Szerencsére sokat utazom, így leginkább külföldön. Itthon pedig Zara, Pull&Bear, és az általad sorolt üzletekben is, ha éppen megtetszik valami.
17/18 anonim válasza:
Newyorker topman bershka primark pull newlook es tala ennyi cipot meg garagebe amugy
18/18 anonim válasza:
Van Graaf, többnyire. Néha rendelek is, akkor ami éppen tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!