Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom farka 13 centis, és tövig tenné be akkor 13 cm lenne bent vagy valamennyi kilógna-e neki?
Még nyílván nem vagyunk tapasztaltak, ezért is kérdezném, hogy egy nem gyakorlott srácnál meddig bírná betenni?
Már felfedeztük egymás testét, és most az anális sexet is kipróbálnánk, elötte a passzív félnek milyen előkészülékeket kéne csinálni és hogyan?
Köszi a válaszokat!
Mivel a "tövig" azt jelenti teljesen, akkor a 13 centiből 13 bent lenne, de nem egy szám fogja eldönteni a dolgot...
Szerezzetek be sikositót, nem szappan meg testápoló meg anyám kinja. És előtte beöntést érdemes csinálni, ha nem akartok "baleseteket".
"előtte beöntést érdemes"
Nem parancsoltam meg neki, azt mondtam ÉRDEMES... Húzzatok már vissza a kicseszett általánosba, a szavak jelentését sem ismeritek.
Első alkalommal teljesen be tudtam fogadni egy 21 centiset, szóval szerinten teljesen beférne.
16F/bi/uni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!