Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi a véleményetek a planetrome...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a planetromeoról?

Figyelt kérdés
2017. júl. 28. 17:40
 1/7 anonim ***** válasza:
38%
ugyanaz mint paleolitdiétárol
2017. júl. 28. 17:42
 2/7 anonim ***** válasza:
92%
Nem szeretem az oldalt, rossz használni, meg rosszak az emberek, de talaltam mar jokat is, szal hasznalom
2017. júl. 28. 17:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a legtobb ember komolytalan es kapcsoaltra teljesen alkalmatlanok. Tisztelet a maradek 5%nak.
2017. júl. 28. 18:24
 4/7 anonim ***** válasza:
86%

Kipróbáltam, használtam, egy idő után töröltem magam. Amikor megjön a kedvem az ismerkedéshez, akkor mindig csalódom az ottaniakban...

Tényleg sok a kamus, a szexet hajhászó és bunkó meleg/bi a romeón. Sajnos nincs "jobb" meleg társkereső - vagy nem tudok róla.

2017. júl. 28. 18:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
egy katasztrófa
2017. júl. 28. 19:31
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Még nem is lenne bajom azzal, hogy mindenki csak a szexre megy. Kinsey 1-es biszexként én sem életre szóló társat keresek, de azért némi értelme, egészséges önképe, és viselkedése legyen már annak, akivel ágyba bújok.

Hogy mire gondolok? A tagok felének az ismerkedési repertoárja kimerül a "szex?", "kép farkadról?" és a farkáról, vagy rosszabb esetben a Chewbacca-szinten szúrös valagáról küldött képben.

A maradék 50% többsége sem sokkal jobb. Általában miután nem vagyok hajlandó pucér képet küldeni - mert szerintem azért ez kicsit túl intim dolog ahhoz, hogy vadidegeneknek küldözgessem... ha majd odáig jutunk, hogy megfarkal, vagy én őt, akkor úgyis látni fogja -, szóval ha nem küldök parancsszóra képet, azonnal lelécelnek. A kevéske maradék meg vagy elképesztően aberrált fétisekkel rendelkezik (sem a lepisilés, sem a fenéknyalás, sem a székletürítés meglesése nem tölt el izgalommal), vagy amolyan kis elkényeztetett királykisasszony jellem, aki ha nem úgy van minden, ahogy ő első blikkre szeretné, már töröl is.

Más szempontból nézve a tagokat, a legtöbbnek brutális nagy elvárásai vannak, holott tegyük hozzá, tükörbe még soha nem néztek. Nem rég futottam bele egy magát 90 kilósnak mondó, valójában ennél 15-tel súlyosabb pasasba, aki eleve csak akkor hajlandó akár csak találkozni, ha vékony, szőrtelen, max 21 éves egyetemista vagy. Legyenek az embernek igényei persze, de amikor valaki ennyire zsigerből felszínes, és mellette ő maga egy nagy nulla, na, az csöppet gáz.

És persze a kedvencem a tagok háromnegyedét kiadó (természetesen van átfedés az először taglalt "halmazokkal"), "énaztánrphadttapasztaltvagyok,imádokbetanítani" jellegű balfékek. Akiknek a dugás nem több, mint holmi napi rutin, olyan, mint másnak a fogmosás... amire persze felettébb büszkék. Hát bocs, mint mondtam, én sem örök szerelmet keresek, de azért jelentsek többet a másiknak, mint egy strigula a több tucat (vagy netán több száz) között. És nem, nem attól fogom jobban élvezni, hogy olyannal vagyok, akinek csak egy eszközt jelentek.

Na, ennyi a véleményem róla. :D

2017. júl. 28. 19:32
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok,

de akkor hol/hogyan próbáljunk intelligensebb partnert találni, aki még tetszik is?

2017. júl. 29. 02:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!