Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg fiúk, nektek tényleg jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiúk, nektek tényleg jó érzés az anális szex?

Figyelt kérdés

Kíváncsiságból megujjaztam magam életemben először, de valami borzalmasan rossz volt. Bedugni még betudtam, de nem volt jó érzés, sőt semmilyen érzés nem volt. A prosztatámat is próbáltam masszírozni de az se volt egyáltalán semmilyen érzés. Mikor kihúztam az ujjam az viszont nagyon fájt, kb. mintha fájna a szarás. Nem is volt kedvem folytatni. El nem tudom képzelni, hogy egy ujjnál jóval nagyobb farokkal milyen rossz lehet.

Nektek ebben mi a jó?

2017. júl. 27. 14:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hulyen csinalod :D egyreszt a sikositas alap, masreszt mar meglevo felizgultsag kell hozza, szoval fejben is kivannod kell. Megjegyeznem, hogy csak siman en sem szeretem az ujjazast. De amikor a partneremet majd szetszedem annyira kivanom, akkor a farka olyan konnyeden becsuszik, mint a kes a vajba, es nagyon elvezetes. 24/F
2017. júl. 27. 15:04
 2/7 anonim ***** válasza:
94%

Hát ez érdekes. Én is szoktam ujjazni magam, én nagyon szeretem. Éppen tegnap este tágítgattam magam, nagyon fincsi volt.

Síkosítót használtál? Az nagyon fontos.

2017. júl. 27. 15:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagy elégé el engedve meg nem kívánod elégé akkor fájhat, pláne sikosító nélkül. Amugy én imádom az analt plane ha a partner is jol tudja mit és hogyan.
2017. júl. 27. 15:48
 4/7 anonim ***** válasza:
96%
Én imádom, ha keményen megdugnak. :)
2017. júl. 27. 16:38
 5/7 anonim ***** válasza:
3%
Ha kicsi a farkad, akkor semleges. Ha vastag, akkor jó.
2017. júl. 27. 18:45
 6/7 anonim ***** válasza:
78%
Én csak dildoval szoktam análozni, de nagyon szeretem. Most is épp csinálom. F29
2017. júl. 28. 22:20
 7/7 anonim válasza:
100%
Én most lovagoltam meg a dildom és imádtam :) f30
2017. szept. 19. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!