Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív fiúk számotokra van értéke ha a passzív még szűz?
ad egy bizonyos izgalmat, ha az ember "betörhet" valakit, legyen fiú vagy lány, viszont iszonyat sok munka és nagy felelősség szerintem.
Aki csak tényleg gyors kielégülésre akar menni, az tegyen egy szívességet, és hagyja békén a szűz embereket.
Van értéke persze..
Élvezet lenne egy kezdő srácot bevezetni a szexuális életbe és egy külön élvezet az hogy tenyeremen hordozhatom olyan gyengéden ahogy ő szeretné.
Persze az sem utolsó szempont hogy elég nagy megtiszteltetés.
A felelősségtudat és teljesítési kényszer meg csak rátesz egy lapáttal az örömre ha jól sül el.
Köszi, jól esik a dícséret. :D
Emlékszek rád, hogyne. Jól tettem hogy visszaírtam. :D
1-essel, 5-össel egyetértek. A napokban ismerkedtem meg egy totál szűz sráccal, jó volt neki valamennyire. Azt mondta, visszahív, ha átgondolta. Hát, visszahívott, hogy még találkozna velem.
(Nem vagyok "skalpvadász".
Semmi.
Mondjuk azért ne legyen az országhímringyója,de nem izgat,amúgysem tudja bizonyitani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!