Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aktív fiúk számotokra van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aktív fiúk számotokra van értéke ha a passzív még szűz?

Figyelt kérdés
Mondjuk egy kapcsolatban. Most nem igazán a skalpvadászokat kérdezem, akik szívesen mennek lyukról lyukra.
2017. júl. 26. 10:28
 1/10 anonim ***** válasza:
19%
Ezt vagy elhiszem, vagy nem a seggeden nincs szűzhártya.
2017. júl. 26. 10:35
 2/10 anonim ***** válasza:
97%
Nagy érték a szüzesség! :)
2017. júl. 26. 10:35
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

ad egy bizonyos izgalmat, ha az ember "betörhet" valakit, legyen fiú vagy lány, viszont iszonyat sok munka és nagy felelősség szerintem.

Aki csak tényleg gyors kielégülésre akar menni, az tegyen egy szívességet, és hagyja békén a szűz embereket.

2017. júl. 26. 10:49
 4/10 A kérdező kommentje:
Nos az elsőnek azontúl hogy totál paraszt, természetesen igaza van. A másodikról nem tudom hogy csak humorizál, vagy komolyan írta. A többieknek köszi! Főleg a négyes hozzáÁLLása szimpi.:-)
2017. júl. 26. 11:02
 5/10 anonim ***** válasza:
90%

Van értéke persze..

Élvezet lenne egy kezdő srácot bevezetni a szexuális életbe és egy külön élvezet az hogy tenyeremen hordozhatom olyan gyengéden ahogy ő szeretné.

Persze az sem utolsó szempont hogy elég nagy megtiszteltetés.

A felelősségtudat és teljesítési kényszer meg csak rátesz egy lapáttal az örömre ha jól sül el.

2017. júl. 26. 11:16
 6/10 A kérdező kommentje:
Ladislav mindig tetszetős válaszokat adsz. A múltkor nagyon tetszett mikor valakinek írtad hogy egy óráig is bírod dugni a partnered.:-) Akkor írtam is neked. Talán emlékazel.
2017. júl. 26. 12:06
 7/10 anonim ***** válasza:
81%

Köszi, jól esik a dícséret. :D

Emlékszek rád, hogyne. Jól tettem hogy visszaírtam. :D

2017. júl. 26. 19:49
 8/10 anonim ***** válasza:
91%
Mondjuk én passzívként nem értékként tekintek rá... :/ Inkább félek, hogy tök ügyetlen, béna, lehangoló és unalmas leszek. És ha fájni fog akkor meg az aktív fél nem fogja élvezni, mert csak velem kell törődni. És ha kapcsolatban lennék, akkor biztos nem az első hete történne meg az első. Sok türelem és idő kéne, nekem legalábbis, ami a páromnak szintén nem túl izgi... :/
2017. júl. 26. 21:55
 9/10 anonim ***** válasza:
85%

1-essel, 5-össel egyetértek. A napokban ismerkedtem meg egy totál szűz sráccal, jó volt neki valamennyire. Azt mondta, visszahív, ha átgondolta. Hát, visszahívott, hogy még találkozna velem.

(Nem vagyok "skalpvadász".

2017. júl. 27. 01:22
 10/10 anonim ***** válasza:
93%

Semmi.

Mondjuk azért ne legyen az országhímringyója,de nem izgat,amúgysem tudja bizonyitani.

2017. júl. 30. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!