Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiuk pénért szexelnétek nővel?
Amelyik pasi tud szexelni Nővel Tehát szexuális vonzalmat tud érezni Nő iránt a Női test kázba hozza az Nem Homoszexuális Hanem Biszexuális
Egy homoszexuális nemfog nővel szexelni és egy leszbikus se fog Pasival dugni akármennyit fizetnek Neki. Fogjátok már fel!!!
23 N| L
Én nem szexelnék nővel még ingyen se, nemhogy pénzért. :)
Írték előttem, hogy fel se állna egy nőre mert melegek vagyunk. Szerintem viszont az erekció az agyban dől el, így ha egy meleg nagyon akarná, akkor tudna egy nővel szexelni, az más kérdés hogy nem élvezné.
Mert hiszen ha látunk egy jó pasit, akkor feláll, és ez esetben csak a szemünkkel érzékeltük.
Ugyanígy, ha szexelünk egy jó pasival teljes sötétségben, olyankor is az agyban dőlnek el a dolgok, mivel sötétben nem látjuk az illetőt, csak emlékezünk arra, hogy lámpaoltás előtt hogy nézett ki. :)
Szóval ha egy nővel kéne szexelni mondjuk sötétben, akkor az ember (ha nagyon akarná), el tudná engedni annyira a fantáziáját, hogy közben egy pasira gondoljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!