Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit Gomdoltok? Most aktív vagy passzív?
Figyelt kérdés
Eddig aktív voltam de a legutolsó fiúval akivel jártam passzív is voltam és azóta nem nagyon megy az aktív szerep. Mi lehet a baj? Már nem vagyunk együtt és én egy új srácal vagyok aki full pasív.2017. júl. 24. 13:35
1/9 anonim válasza:
szerintem aktív vagy, esetleg passzív
2/9 anonim válasza:
Lehet hogy uni vagy, vagy megváltozott a preferenciád. Állítólag a legaktívabb meleg pasi is szeretné a farkat a seggébe.:-) Már bocs. 30/ffi
3/9 A kérdező kommentje:
2 lehet , hogy igazad van de ha uni vagyok akkor mene továbbra is az aktív szerep nem?
2017. júl. 24. 13:46
4/9 anonim válasza:
Ha inkább passzív vagy akkor lehetnek gondok. Ezért írtam a preferenciát.
5/9 anonim válasza:
Az ember igényei, kívánalmai változhatnak, lehet most megtapasztaltál valami olyat amiről nem gondoltad, de jobban bejön mint az aktív szerep és most már erre vágysz. De mindegy is, hogy aktív vagy passzív vagy, csak érezd jól magad a bőrödben és azt csinálj amihez kedved van! :) Ha nem megy már aktívnak lenni, légy passzív ha az bejön! :) Hajrá!!! (de csak ésszel ám)
6/9 anonim válasza:
AZ unik között vannak, akik partnertől függően szeretnek éppen jobban passzívok, vagy aktívok lenni, lehet nálad is ez van.
7/9 anonim válasza:
Ne idegeskedj rajta. Élvezd amihez kedved van.
8/9 A kérdező kommentje:
7-es ebbe igazad van , de a most kiszemelt fiú passzív de nagyon tetszik így egy kicsit tartok hogy ha oda jutt a dolog hogy mint fog meni....
2017. júl. 27. 07:41
9/9 anonim válasza:
Ha túlaggódod, nagyobb az esélye, hogy "baj" lesz. Ne parázz, dugtál mar elégszer, nem?:D Menni fog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!