Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg vagyok! És tetszik egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg vagyok! És tetszik egy hetero fiú akivel osztálykiránduláson ketten, csak mi ketten leszünk egy szobában. Mi a véleményetek? Többi lent!

Figyelt kérdés

Az a tervem, hogy egyik este hozzábújok. Itt az első kérdésem! Szerintetek mit reagálna? Ha minden jó akkor simogatni kezdem az övét. Itt megint az a kérdésem hogy mit reagál! Utána szépen haladunk és itt még egy kérdés! Szerintetek rossz hatással lesz a barátságunkra?

Aztán az lenne a kérdésem hogy mi lenne utána!

2017. júl. 23. 23:48
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
100%
Ha mondjuk utolso ev a suliban akkor csinald de elotte beszelges vele. Vagyegy kicsit itasd le vagy veszelgessetek vagy nezzetek filmet es menj el inn valamit vagy kajaert es akkor kozelebb ujjel le vagy fekudj hozza es akkor nezd meg mit reagal hogy arebb megy e vagy nem
2017. okt. 23. 18:22
 22/23 Thillmin ***** válasza:
100%

Látom, hogy a kérdés tavalyi, úgyhogy félek, ezzel már elkéstem... Elképesztőnek találom, hogy ennyien válaszoltak, de senki nem beszélt arról, mennyire tiszteletlen és gerinctelen dolog ilyet tenni!

Kedves kérdező! Tudom, hogy nem ezt szeretnéd hallani, de ha ilyet teszel, akkor visszaélsz a bizalmi helyzettel, hogy egy légtérben alszik veled. Ha szereted őt, és nem csak vonzódsz hozzá, akkor azt nézd, hogy neki mi a jó, és nem csak azt, hogy te mit szeretnél! Ha úgy gondolod, hogy elég bátor vagy, akkor mondd a szemébe, hogyan érzel felőle, és adj neki esélyt, hogy visszautasítson! Ez kockázatos, de ez a helyes.

egy meleg srác vagyok, aki haragudna, ha ezt tennék vele

2018. ápr. 14. 11:14
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Juj elkestem

Hogy alakult?

2022. ápr. 1. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!