Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sztem ez nem undoritó akkor már biszex vagyok? Szép kék a szeme a srácnak.
2017. júl. 23. 02:16
1/5 anonim válasza:
Csak homis a srác, nőies a mozgása. Ezért te is nőiesnek láthatod elsőre. Amúgy nem, és ha nem izgat fel, pláne nem.
2/5 anonim válasza:
Attól még nem vagy biszex, viszont ha szexuálisan is izgató számodra akkor nagyon valószínű hogy nem vagy hetero:)
3/5 anonim válasza:
Nem rossz :) És lehetsz bi. A kék szem nekem is a gyengém.
4/5 anonim válasza:
Szerintem lehetsz. A másik férfi teljesen szakállas, ami lehangoló, és ő is borostás. Ez nekem nem tud tetszeni
5/5 anonim válasza:
Miért hiszik azt egyesek, hogy a heteróság mérőfoka, ha undorítónak találnak két féri közütt bármit?
Ez egy tanult társadalmi dolog, semmi köze a szexualitásodhoz.
Jó pár olyan meleg is van, akik ugyanígy a beléjük nevelt undorral küzdenek meg először, mielőtt el tudnák fogadni vonzódásukat.
Nem, nem vagy tőle biszex csak azért mert szerinted nem undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!