Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mennyi idő fér bele nektek az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő fér bele nektek az orálban?

Figyelt kérdés
Tehát max meddig csináljátok a másiknak? Zavar ha megmondja hogyan?

2017. júl. 19. 09:38
 1/9 anonim ***** válasza:
89%

Nekem nincs tapasztalatom, de nem zavarna ha megmondaná,hogy hogyan jó neki - sőt eleinte biztos szükségem lenne az irányításra,hogy mondja hogyan csináljam, vagy óvatosan irányíthatná a fejemet.

Szerintem 10-15 perc az pont ideális lenne. Nem tudom mikor kezdene el zsibbadni a szám, de ha a barátom azt szeretné akkor tovább húznám az időt ( vagy ellenkezőleg..) és persze nem csak ő, de nekem is valószínűleg élvezetes lenne az orálozás.

19/L

2017. júl. 19. 09:42
 2/9 anonim ***** válasza:
89%

Bocs kategóriát tévesztettem .

F#k!

19/L

2017. júl. 19. 09:52
 3/9 kovpet ***** válasza:
91%
Nem "F#k"! "S#k"! :)
2017. júl. 19. 10:30
 4/9 anonim ***** válasza:
77%
Én gyakran 2-3 órán keresztül csinálom, legutóbbb 4 orgazmust élt át a barátom egymás után. Ha a kezeimben már égnek az izmok akkor sem hagyom abba amíg el nem élvez. A szám és a nyelvem pedig nem fárad el, én ilyet nem éreztem eddig.
2017. júl. 19. 10:48
 5/9 anonim ***** válasza:
82%

Passzív létemre akár órákig is csinálnám.

19f kecskemét

2017. júl. 19. 16:21
 6/9 anonim ***** válasza:
82%

Ha nem húzom el, akkor 5-10 perc.De ha már oda kerül a sor, próbálok minél tovább sz*pni, mivel szeretem.:)

És fura, de eddig nem kellett mondani hogy csináljam.De nem zavarna az sem.

21/f

2017. júl. 19. 23:28
 7/9 anonim ***** válasza:
82%
Amennyi kell. Nem hiszem, hogy bárki stopperórával mérné, meddig csinálja vagy meddig kapja...
2017. júl. 20. 00:27
 8/9 anonim ***** válasza:
85%

Amíg el nem megy a partnerem, addig csinálom, sokáig bírom, ők általában nem :D egyszer egyik exem születésnapján elég sokszor lesz*ptam, meg lenyomtunk pár menetet eléggé ki volt ürítve több mint másfél órát szoptam este mire elment végül, nem volt vele bajom jól is bírtam.

28/f

2017. júl. 20. 11:04
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
aktiv vagyok a barátom jól bírja 20-25 perc és szereti ha mondom hogy csinálja
2017. aug. 17. 06:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!