Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "glory hole" videóknál, ahol egy emberről kb.10-15 videó van fent, hogy idegeneket elégít ki szájjal, majd pakoltatja meg magát, nem aggódik, hogy egy rakat (akár halálos) nemi betegséget össze tud szedni?
Figyelt kérdés
Nem is tudom, hogy bátorságnak, vagy inkább meggondolatlan ostobaságnak nevezzem2017. júl. 18. 19:47
2/5 anonim válasza:
Egy percig se hidd hogy azok csak ugy az utcarol behivott idegenek. Az osszes ilyen video meg van szervezve!
3/5 A kérdező kommentje:
Na de a "homemade" videók?
2017. júl. 18. 19:54
4/5 anonim válasza:
Nem tudom megnyitni a videót, de pont az ilyen hülyék miatt van, hogy terjednek a nemi betegségek.
Szal nem tudom, hogy eredeti e a videó, de simán vannak ilyen emberek a valóságban.
5/5 anonim válasza:
Szerinted aggódik, ha ilyen videókat csinál? Mert szerintem nem.
De azért a homemade videókban is van különbség. Nem tudhatod, hogy előtte mennyit beszéltek, mennyire ismeri őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!