Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel a mérettel lehet valaki aktív?
Figyelt kérdés
15-16 cm hosszú, kb. 3.8-4 centi vastag, 12 cm kerület.
Még szűz vagyok, de izgat az aktív szerep gondolata is. Ha viszont ez túl kicsi akkor inkább leszek passzív, az is érdekel és akkor meg sem próbálom az aktívat és úgy is ismerkedek. Kapcsolatot keresek amúgy nem alkalmit.
Szerintetek ez kicsi hozzá vagy lehet elég?
2017. júl. 18. 15:03
12/17 anonim válasza:
Nekem 16cm csak de mindenki szerette eddig
13/17 anonim válasza:
12 cmvel is lehet aktívnak lenni. Nem a métetek számítanak, legalábbis a párkapcsolatokban.
14/17 anonim válasza:
A fontos hogy elérd a prosztatát. Ezzel már a szivét is eléred
15/17 anonim válasza:
Tökéletes, az ekkora méretet imádom!
Ezt a legjobb szopni.
19f kecskemét
16/17 anonim válasza:
Ez a tökéletes méret szerintem.
Nem kicsi és nem óriási sem. Nem akar minden passzív óriás vastag farkú pasit, az macerásabb.Nem a fájdalomtól akarok nyögni. Szóval nekem pont a leírt méret körüli pasik az ideálisak.
28/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!