Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzívak között miért van ez a "kiéhezettség"?
Itt a gyakorin sokszor azt veszem észre homoszexuálisok között, hogy egy adott kérdésben felmerülő hímvessző örömöt, megelégedettséget nyújt.
Olyan jelzővel illetitek, hogy de lecumiznátok, de jó lenne az aktus vele.
Miért van ez?
Heteróknál egy meztelen mell vagy nemiszerv is pont így tarol. Amúgy szeritnem nem meleg szokás, ahogy nem is heteró szokás vmi. Emberi és abban is vannak szintek, stb. Van aki megjegyzést tesz az utcán egy csinos lányra, van aki nem. Eltérő emberek, eltérő szocializálódás és ebből eredően eltérő szokások. Tegnap beszólt Erzsébeten egy roma csaj, hogy az Alteregóba megyek-e. Bunkó volt? Igen. Érdekelt? Nem. Őt minősíti és nem engem. Főleg mert nem látszik rajtam csak vékony vagyok nagyon így be mert szólni és mi mást, mint vmi meleg beszólást, hisz nőknek olyan beszólás megy amiben k-vának kiáltják ki fiúknak meg olyan amiben melegnek, hisz ez a legnagyobb oltás.
Szóval a lényeg, hogy szerintem nem általánosítható a dolog és ha megnézed tök sok normális és értelmes kérdés van itt értelmes válaszokkal, szóval eléggé lebutított az amit írtál.
Mindegy, köszönöm az értelmes válaszokat, megkaptam privátban amire kíváncsi voltam. :)
További szépeket mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!