Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randira le kéne szednem a szőr, de hogyan?
A gyantára gondolsz? Mert akkor igen használhatod :)
Én pl borotválom csak gyorsan visszanő :/
Én epilátorozom magam. Hosszútávon megéri és nálam pl. annyira nem jött be a krém (hiába vártam ki az időt, nem szedte le rendesen a szőrt...). De ha emellett döntesz, akkor figyelmeztetlek, hogy nagyon hangos és ijesztő... :3 és előtte mindenképpen csinálj bőrhámlasztást! (Bőrradírként jó a szódabikarbóna is, de akár a só vagy a cukor is.)
Viszont heréket ezzel nem javaslom, ahhoz borotva elég.
Ha erzekeny a borod csak siman vagd le trimmerrel es utana eldobhato max ketpenges borotvaval szedd le.
En probaltam a szortelenitokremet, az epilatort es a gyantat is, de mindegyik szornyu. Az epilator es a gyanta utan iszonyat csunya lett a labam, foleg amikor nott vissza a szor az osszes be volt gyulladva..a szortelenitokrem nagyjabol jo, de a seggemnel konkretan lemarta a borom ugy hogy utana verzett..a borotva viszont jo, mert a ketpenges eldobhato nem vagja le annyira a szort, hogy benotte valjon. Igaz, hogy egy nap utan borostas leszel, de legalabb nem viszketsz meg faj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!