Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Sok partner miért nem érti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok partner miért nem érti meg, hogy csak sexet akarok?

Figyelt kérdés
2017. júl. 15. 09:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
valószínűleg azért, mert rosszul adod a tudtukra. ha nagyban teszed a szépet, akkor a másik fél nagy eséllyel fog többet látni a dologba, és ezért nem hibáztathatod. ha csak szexet akarsz, akkor ne nagyon kedveskedj.. ja, hogy így kevesebb partnert tudsz befűzni? akkor is keress olyanokat, akiknek szintén nem kedvesség, meg érzelmek kellenek, csak szex.
2017. júl. 15. 09:45
 2/6 A kérdező kommentje:
passzív vagyok, nem kedveskedek
2017. júl. 15. 09:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Rendben, esetleg próbáld meg jobban kihangsúlyozni, legyél határozottabb ebben a témában független attól, hogy másik oldalról esetleg eleve hajlamosak többet belelátni mint ami, szóval nem feltétlen a te hibád, csak akkor legyél határozottabb.
2017. júl. 15. 10:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Talán leszögezhetnéd az elején. Ha még ezután is hősszerelmes állj a sarkadra és mond meg. Ne bunkó legyél hanem határozott.

(Am velem is sokszor ez volt...egy este után már a közös életünket tervezgette :/ )

2017. júl. 15. 13:30
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért? Ők mit akarnak, amit te nem? Amúgy én aktív vagyok és megértelek. Meglep, hogy passzívként van ilyen gondod...
2017. júl. 15. 23:25
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is rosszúl adod elő.

Bár lehet,hogy te értelmezed rosszúl a dolgot.

A sex kapcsolat azért nem olyan igaz kapcsolat,de jó ha van valaki a farkamra valaki aki fix.

Amúgy lexarom mi van vele.

2017. júl. 16. 01:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!