Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki már leszopta saját magát milyen érzés volt? Kétszeres inger ért titeket?
Figyelt kérdés
Sajnos én nem tudom magamnak. De érdekel a téma.2017. júl. 14. 16:04
11/15 anonim válasza:
Hű most elképzeltem ahogy a férfiak a saját f#kukat megpróbáljàk a szàjukba venni.
Na megyek nézek egy kis meleg p#nót.
19/L
12/15 anonim válasza:
Jógázom már egy ideje, szóval meg tudom csinálni, de hidd el, baromira nem kényelmes.
13/15 anonim válasza:
Én másnak segítek ha nem éri el :)
14/15 anonim válasza:
Nekem tini koromban nagyon jól ment, simán bekaptam félig mindenféle kényelmetlenség nélkül. Mondjuk sokat is nyújtottam akkoriban, de megérte. :)
És igen, a kétszeres inger igaz ilyenkor, mert eleve isteni hogy szopva van a farkam, és az is izgató, hogy a számban van a farkam, és mozog benne. :)
Most már nekem sem annyira kényelmes, de csinálom, mert még mindig sokkal jobb, mint kiverni. :)
15/15 anonim válasza:
Küldhettek képet a farkatokrol 😋
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!