Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Veletek már történt olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek már történt olyan hogy maszturbálás után elment a kedvetek bármi féle szexuális kapcsolatól?

Figyelt kérdés

2017. júl. 13. 08:06
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Akkor örülök hogy nem vagyok egyedül ebben a dologban.

Az "elmegy a kedvem" enyhe kifejezés volt.

2017. júl. 13. 15:02
 12/19 anonim ***** válasza:
89%
Volt, de azóta már valahogy megszűnt... Lehet, hogy a csontjaimba ivódott a perverzió... :DD
2017. júl. 13. 16:05
 13/19 A kérdező kommentje:
Én is perverz vagyok. :) :P Mégis megtörténik néha.
2017. júl. 13. 16:10
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Férfiaknál ez teljesen normális dolog. Hetero kapcsolatokban például orgazmus után a nő még bújna, ölelkezne, viszont a férfiak ilyenkor már teljesen "le vannak csapolva", így a szexuális izgalom és mindenféle szexuális tevékenység rövid ideig alábbhagy, ameddig "újra nem töltődünk". Férfi-férfinál pedig tapasztalatból mondom, hogy mindkettőnél ez van, megtörténik a dolog, gyors rohanás letörölni a "cuccot", majd vissza a normál, korábbi tevékenységhez.
2017. júl. 13. 18:22
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, minden nap tapasztalatom :) 24 F
2017. júl. 13. 20:25
 16/19 anonim ***** válasza:
91%

utolsó előttit olvasva kicsit nehezen tudom elképzelni a férfi-férfi szex végét. (főleg azért, mert eddig csak lányokkal voltam)

Nálunk úgy megy, hogy a csaj eljut X alkalommal a csúcsra, sok energiát belefektetek, hogy neki jó legyen és a szex akkor fejeződik be, amikor én elsülök. Jobb esetben nála már harmadik orgazmus van és teljesen ki van elégülve. És ez így jó.

De egy csajnál mehet tovább a dolog, neki orgazmus után a libidó még magas, simán jön a következő, persze lehet ki van fáradva, de azért még bírja a gyűrődést.

Én ha elsülök akkor bizony kitisztul a fejem, pihennem kell minimum 10 percet és ha nem kényszeríteném magamat arra, hogy folytassam, hiába nincs már kedvem, akkor bizony felkelnék és kimennék.

Szóval pasiknál hogy van? Mert ha én elsülnék úgy, hogy még a férfi partnerem bírná ezerrel, akkor nekem teljesen elmenne mindentől a kedvem és legkevésbé azt szeretném, hogy valaki engem fenékbe vagy szájba... Vagy ott is nagy levegőt veszek és tűröm, amíg el nem sül?

2017. júl. 14. 09:44
 17/19 anonim ***** válasza:
89%
Elsülsz először, akkor utána még egy ideig élvezed, de már szeretnéd abbahagyni, viszont nyilván nem fogsz rögtön felpattanni és a dolgodra menni, miközben épp a másik fél készül hasonlóan elélvezni, úgyhogy még csináljátok. Általában azért ha az egyik fél elélvez, nem sokra rá a másik is, pusztán a látványtól, érzéstől, illetve a tudattól, hogy "megerősítette", hogy élvezi a dolgot, és jól csináltad, amit csináltál, legyen ez aktív, vagy passzív oldalról.
2017. júl. 14. 20:47
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Szinte mindig... :D Általában, ha nagyon fel vagyok izgulva, "vad" gondolataim vannak, vagyis olyan dolgokról fantáziálok, amiket szerintem nem tennék meg élőben. És maszti után undorítónak, meg lehetetlennek gondolom ezeket a vágyakat. Meg ha egy ismerősöm izgat fel, attól is elmegy a kedvem, hogy "á, úgy se csinálnám vele", pedig hányszor vágyakoztam már rá...
2017. júl. 15. 19:52
 19/19 anonim ***** válasza:
89%
Nekem a szextől sose ment még el a kedvem még maszti után sem. Volt 1 nagyon igénytelen párom aki mindig otthagyott magamra miután ő kielégült, de én mindig megcsináltam neki még azután is miután én kielégültem.
2017. júl. 18. 04:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!