Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek már történt olyan hogy maszturbálás után elment a kedvetek bármi féle szexuális kapcsolatól?
Akkor örülök hogy nem vagyok egyedül ebben a dologban.
Az "elmegy a kedvem" enyhe kifejezés volt.
utolsó előttit olvasva kicsit nehezen tudom elképzelni a férfi-férfi szex végét. (főleg azért, mert eddig csak lányokkal voltam)
Nálunk úgy megy, hogy a csaj eljut X alkalommal a csúcsra, sok energiát belefektetek, hogy neki jó legyen és a szex akkor fejeződik be, amikor én elsülök. Jobb esetben nála már harmadik orgazmus van és teljesen ki van elégülve. És ez így jó.
De egy csajnál mehet tovább a dolog, neki orgazmus után a libidó még magas, simán jön a következő, persze lehet ki van fáradva, de azért még bírja a gyűrődést.
Én ha elsülök akkor bizony kitisztul a fejem, pihennem kell minimum 10 percet és ha nem kényszeríteném magamat arra, hogy folytassam, hiába nincs már kedvem, akkor bizony felkelnék és kimennék.
Szóval pasiknál hogy van? Mert ha én elsülnék úgy, hogy még a férfi partnerem bírná ezerrel, akkor nekem teljesen elmenne mindentől a kedvem és legkevésbé azt szeretném, hogy valaki engem fenékbe vagy szájba... Vagy ott is nagy levegőt veszek és tűröm, amíg el nem sül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!