Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek nagyon gáz az ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon gáz az ha egy fiú felvenne cicafület, meg egy csengettyűs nyakörvet, meg menő ujjatlan kesztyűt meg láncot és így menne utcára?

Figyelt kérdés
2017. júl. 11. 22:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%

Kerlek ne, minket minositesz vele.

Nekem pl nemlenne vele bajom de sok embernek talan igen uh az ilyenekkel (a te erdekedben is) nemtennem.

18/F/meleg

2017. júl. 11. 22:37
 2/11 anonim ***** válasza:
82%

Gyere el Mondoconra, láttam már ott pár ilyet.

Én utálom a cicafület, meg a macskákat is, de ez egyéni probléma.

Szerintem igen, gáz. Otthon nyugodtan hordja aki akarja, de utcára basszus ne már!

2017. júl. 11. 22:42
 3/11 anonim ***** válasza:
53%
Mondd,hogy csak unatkozó tini vagy..
2017. júl. 11. 22:43
 4/11 anonim ***** válasza:
77%
Ne.
2017. júl. 11. 22:46
 5/11 anonim ***** válasza:
48%

Nincs bajom a szerepjátékokkal, vagy nevezzük is ezt akárminek, engem melegként nem is zavar, de tényleg minket minősítessz vele ha így kimész az utcára.

Sajnos vagy sem a társadalom nem mostanában fogja elfogadni az ilyen jelenségeket, addig pedig feleslegesen erősíted a sztereotípiákat.

Csak arra lenne jó, hogy igazold a hülye képzeteiket.

2017. júl. 12. 02:58
 6/11 A kérdező kommentje:
ezt értem, de most a cicafüleknek, azon kívül hogy aranyosak, most komolyan milyen közerkölcsöt vagy bármit romboló hatása van? Mert ha egy műbrokival a homlokomra ragasztva mennék ki és ízt játszanám h orrszarvu vagyok, xD akkor megérteném ezt, de ebben semmi szexuális deviancia nincs...
2017. júl. 12. 03:07
 7/11 anonim ***** válasza:
56%

Tudod sok csaj se csinál ilyet. Mondokonra mehetsz így de utcára ne. Enyhén sexista a lánc és a macska fiúnak öltözés a te testi épségednek is árthat ha csak nem Konra mész így ott full átlagos az ilyen de utcára kérlek ne!

19/F

2017. júl. 12. 08:14
 8/11 anonim ***** válasza:
79%

Nézd, nem az a baj, hogy én mint az egyik előző hozzászóló nem melleted vagyok vagy vagyunk.

Hanem, hogy sajnos szemmel láthatólag jobban ismerjük a társadalmat amiben élünk mint te.

Nagyon nem mindegy persze, hogy hol élsz, egyáltalán magyarországon, vagy épp amerikából kérdezed mindezt (ezt most csak úgy a példa kedvéért).

Persze, nincs ebben semmi deviancia vagy szexuális de az emberek sajnos nem fogadják el az ilyesféle másságot sem.

Meglátják, nem tudják hová tenni és ki-ki a saját kis világképe alapján ítél majd meg vagy épp reagál rád.

Tudod mi most a vonatkozó "régi" világkép az idősebb korosztály szemében de gyakran a fiataloknál is?

Aki fiú létére nem próbál meg férfiasabbnak fiúsabbnak tűnni, sőt szembemenve ezzel a képpel cicafüleket meg csengettyűs nyakörvet vesz ezzel kifejezetten feminimnek mutatva magát az minimum b+uzi.

Ez ma a társadalom felfogása.

De mivel még furcsa és érthetetlen is, hogy valaki miért vét ekkorát a vonatkozó nézetekkel szemben egyből azt gondolják, hogy itt még valami komolyabb deviancia is húzódik a háttérben.

Talán a legnagyobb baj még csak nem is azzal van, hogy ez rontja a melegek megítélését, hanem, hogy csak idő kérdése, hogy valaki megtaláljon magának és beléd kössön, esetleg megverjen.

Te tudod, hol élsz, de talán nem tévedek nagyot, hogy ez ma magyarországon sehol nem elfogadott.

Szerintem jó lenne ha beleférne, mert nincs ebben igazából semmi.

De ahogy itt kb mindenki írta neked, nem fér.

Persze a változáshoz mindig kellenek elsők, csak döntsd el hajlandó vagy-e megfizetni az esetleges árát.

2017. júl. 12. 08:21
 9/11 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem nem gáz. (2 és 5 éves kor között.)
2017. júl. 12. 08:46
 10/11 anonim ***** válasza:
87%

Nem a gázszót használnám rá, hanem a rendkívül szokatlant: Szerintem el fog jönni az ideje az emberi társadalomnak, hogy az ilyen öltözet is teljesen hétköznapi legyen. Mai szemmel nézve rettentő fura lenne (persze nem mondoconon) látni ilyet. Bár, ha belegondol az ember, hogy a történelem során mennyit változott az öltözködés... egy száz évvel ezelőtti embernek, ha mutattak volna egy mai öltözetű lányt (átlagosat), akkor valószínűleg azt mondja, hogy egy erkölcstelen ringyó, akit éppen egy bordélyból dobnak ki, mert igénytelenül szakadtak a ruhái...

Egyébként igazuk van az előttem íróknak, mert ha így mész ki utcára és valami olyan helyre keveredsz, akkor nagy a valószínűsége, hogy beléd kötnek, vagy rosszabb...

Bár amúgy elég szexista világban élünk, ha egy lány írná ki ezt, akkor még biztatnák is... Már láttam lányt utcán pókemberes jelmezben, nem mondocon, nem halloween, nem farsang idején.:D Neki csak az a szerencséje, hogy iszonyat introvertált és hatalmas arca van, különben neki is sokan beszóltak, de hárította a dolgot. :)

2017. júl. 12. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!