Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fájdalmas szex?
Figyelt kérdés
A párommal 4 hónapja vagyunk együtt, és az egyetlen probléma az az ágyban van. Nagy a mérete, amivel nem is lenne úgy probléma, de nagyon durván erőből dug, és mindig fájdalmat okoz. Próbáltam már megbeszélni vele, de nem változott semmi...2017. júl. 10. 22:14
1/14 anonim válasza:
Másik partner. Ha önző valaki és annak ellenére sem változtat a magatartásán hogy felhívták a figyelmét arra hogy amit és ahogy csinál az nem jó, akkor más után kell nézni. Van még aktív bőven.
2/14 A kérdező kommentje:
De nagyon szeretjük egymást, és tökéletesen is mindenben, ezt az egy dolgot kivéve...
2017. júl. 10. 22:19
3/14 anonim válasza:
Ha szeret akkor figyel rád, pláne abban hogy ne okozzon fájdalmat. Pont.
4/14 anonim válasza:
Annyira csak nem szeret, ha nem érdekli hogy fáj neked.
Nekem is nagy a méretem,mégis tudok figyelni arra hogy a páromnak ne okozzak fájdalmat.
5/14 anonim válasza:
Üljetek le és komolyan beszélj vele, hogy ez neked fájdalmas és problémát okoz, ezen változtasson mert nem élvezed vele így a szexet. Csak megérti, de ne próbálkozz megbeszélni vele, hanem légy nagyon határozott és őszinte.
6/14 anonim válasza:
Ha nem használ, akkor ne szexelj vele egy darabig. Ha már nagyon nyaggat, akkor közöld, hogy csak úgy vagy hajlandó, ahogy te szeretnéd.
7/14 anonim válasza:
Ha benne vagytok, akkor kötözd ki és lovagold meg ;)
8/14 anonim válasza:
Szerintem is keres mást én páromnak is hatalmas a szerszáma és első együtt lét közben ő is el szált a vége már magyon fájt de annyira hogy el pityeredtem (azért nem állítotam le mert nem akkartam hogy egy oldalú legyen) de észre vette és meg kérdezte hogy mi a baj és én el mondtam neki elégé bűn tudata lett és azóta úgy bánik velem mint egy porcelán babával! :)
19/F/P
9/14 anonim válasza:
Nem passzoltok ösze szexuálisan. Ő így élvezi, ha arra kéred ne ugy csinálja akkor nem fogja élvezni. De így meg te nem élvezed. Patthelyzet.
10/14 A kérdező kommentje:
Nem fogom elhagyni. Bár vannak fejlemények azóta... Beszéltem vele a dologról tegnap előtt, megígérte hogy nem fog kemény lenni és ha bízok benne akkor megkötöz szex előtt és majd meglátom. Belementem a dologba, ebből az lett, hogy olyan durván megb***ott (erre nem tudok mást szót mondani), hogy folytak a könnyeim, és azóta is van egy enyhe vérzésem. Utána számon kértem és erre a reakciója annyi volt, hogy kiröhögött mert szerinte csak hisztizek... És sajnos nem mondhatok ellent neki...
2017. júl. 13. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!