Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van olyan meleg, aki nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan meleg, aki nem szereti az anált?

Figyelt kérdés

2017. júl. 8. 14:46
1 2
 11/11 anonim válasza:
100%
Kicsit késve ugyan, de én is csatlakozok ehhez :D Egyszer kipróbáltam még úgymond a "baby gay" korszakomban, és határozottan nem vágyok rá ismét. Sose voltak penetratív vágyaim se aktív, se passzív szerepkörben. És talán egyeseknek ez rosszul eshet, mert ez az egyik fő "érv", amit a homofóbok felhoznak ellenünk, de az igazság az, hogy hosszú távon, ha ez képezi egy pár elsődleges nemi tevékenységét, tényleg nem egészséges. Szerintem a frottage, a közös recska vagy akár az orál is sokkal élvezhetőbb mindkét félnek. Vagy ott van akár a combközti szex is, azt már a görögök is szerették :D Kár, hogy ez a d*gásközponti szemlélet az uralkodó, mert így az olyanoknak, mint én, nehéz párt találni.
2021. márc. 7. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!