Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ki jön idén Pride-ra?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki jön idén Pride-ra?

Figyelt kérdés
Mesélnétek kicsit, hogy milyen? Idén megyek először, nem igazán tudom mire számítsak. Kicsit félek is, hogy valami támadás lesz, olyan sok rossz dolog történik manapság, és ugye sok ember egy helyen....
2017. júl. 6. 22:45
 1/10 A kérdező kommentje:
Holnap után lesz :)
2017. júl. 6. 22:52
 2/10 anonim ***** válasza:
5%
Ott lesz szerintem a ellentábor is :D
2017. júl. 6. 23:29
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindig ottvan az ellentabor, de a bekes gyulekezes joga jar a torvenyszerint, es tudjak h vannak akik legszivesebben csinalnanak ott csunya dolgokat uh megis lesz vedve mint minden evben, aggodni nemkell emiattcsak annyira mint elmenni egy karacsonyi vasarba, merenylet ottis ugyanakkora eselyel tortenhet
2017. júl. 7. 00:06
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

Én aláírom, hogy a békés gyülekezés joga jár mindenkinek. De mondja már meg valaki, hogy minek kell demózni az utcán, hogy valaki mekkora ratyivirág?

Megbotránkoztató. A következő az lesz, hogy akik kutyával meg lóval szeretik csinálni, azok is felvonulnak?

Beteg egy világ, mondom én.

2017. júl. 7. 10:01
 5/10 kovpet ***** válasza:
96%

"De mondja már meg valaki, hogy minek kell demózni az utcán, hogy valaki mekkora ratyivirág? "

Neked nem érdemes, mert nem értenéd meg.

2017. júl. 7. 10:13
 6/10 anonim ***** válasza:
94%
Sok kerdest volt mar ezzel kapcsolatban ahol nagyon jol leirtak h miert van es miert kell a felvonulas, irhatnek (ujra) barmilyen ervet ugyis letudnad annyival h "ennyierovel a pedofiloknak is legyen felvonulasa" es hasonlo f-szsagokkal uh csak turd szepen h ez van es lesz is:) mas ugysem tehetsz:)
2017. júl. 7. 10:30
 7/10 anonim ***** válasza:
7%

Én is megkérdezném? Miért kell az utcán mutogatni magatokat?

Semmi bajom a homoszexuálisokkal, de amikor már szivárványszínűre festett séróban, a seggükbe tekeredett tangában vonaglanak egyes "férfi" emberek az utcán az azért elég undorító....

Ha meg az ilyen okádék taknyot megrúgdosom akkor k*cs*g homofób náci vagyok...

Miért nem tudtok otthon a 4 fal között melegnek lenni? Vagy sétáljatok az utcán kézen fogva az aktuális párotokkal, a kutyát sem érdekli, de hogy így nyilvánosan felvonultok az eléggé nyomasztó..

Most nyilván nem azokkal van bajom akik rendesen felöltözve, kis zászlóval, bármivel felvonulnak hanem a retardált genetikai korcs díszb*zikkal...

(Akinek nem inge.....)

(Nyomjátok a mínuszokat)

2017. júl. 7. 13:29
 8/10 kovpet ***** válasza:
98%

"Most nyilván nem azokkal van bajom akik rendesen felöltözve, kis zászlóval, bármivel felvonulnak"

Láttál élőben ilyen felvonulást? Elenyésző százalék nem ilyen, csak az általad látogatott média azokat emeli ki.

2017. júl. 7. 13:34
 9/10 anonim ***** válasza:
95%

El nem tudom képzelni milyen nehéz lehet ezekben az időkben ilyen érzékenylelkű heterónak lenni, mint itt egyeseknek :D.

Azért majd valahogy csak kibírjátok.

(Sajnom mem tudok menni.)

Ja, lehetne ész érvekkel is vitatkozni, de már meguntam a hülyeségeiteket.

2017. júl. 8. 09:23
 10/10 anonim ***** válasza:
91%

Komolyan mondom, nem értelek titeket. Főleg akik életükben nem voltak még Prideon. Mi pont arra sétáltunk, ott mentünk át a Kossuth téren, ahol gyülekeztek, EGYETLEN EGY S*GGÉBE TEKEREDETT TANGÁS RATYIT" se láttunk, normális emberek, normálisan felöltözve... szivárványos zászlóval a kezükben vagy esetleg a hátukon. Ennyi történt. Zenével sétáltak és jól érezték magukat. Ugyanúgy felvonulnak akik ezért és ezért tüntetnek, vagy ott van talán a tavalyi foci őrület, akkor is tömegek bénították meg az egész várost..érdekes arra nem puffogott senki. Vagy a "bajszossz*r"..jól berúgva hömpölygött az utcán több ezer ember. Erre nem ugattok, de ha komolyan valaki más és egyszerűen felvállalja, megy a ratyizás, meg a b*zizás. Nem értem. És nem azért, de neked miért kell az utcán mutogatni magad? Ugyanolyan jogunk van nekünk mutogatni magunkat, annak ellenére is, hogy mi a saját nemünkhöz vonzódunk. Amikor tegnap a parkban kb. d_gott mellettem egy fiú meg egy lány és ez persze mindennapos, én is megyek majd és dobálom meg őket tojással, hogy fúúúj heterok. Azt kéne felfogni, hogy attól, hogy van 1-2 magamutogató meleg, nem az összes ilyen... és csodálkoztok, hogy "kikelünk" magunkból, amikor elkezditek ócsárolni a homoszexuálisokat..

23L

2017. júl. 9. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!