Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok anál plugot megéri annak használni aki még nem használt ilyet?
Egyértelműen igen! :)
Én heteroként írom ezt neked, de egyértelmű igen a válaszom, mert isteni jó játék egy plugot használni, hordani. :) Az előbb linkeltek közül én is a másodikat ajánlom, ha hordani akarod napközben. Vagy legalábbis hasonlót, esetleg kisebb méretben. :)
Ha viszont lovagolni szeretnél rajta, akkor az első a jobb, mert az tud ki-be csúszkálni. :) Bár ez elég hatalmas, egy kisebb sokszor jobb. :)
A második inkább hordásra való, mert annak olyan az alakja, hogy beteszed, és a helyén marad akár séta vagy futás közben is. :) Viszont kellemesen feszít és izgat közben. :)
Nekem ennél kisebb plugom van, viszont masszázsgolyós, ami azért jó, mert a benne lévő golyó járás közben mozog, lötyög, így még jobban stimulálja a prosztatámat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!