Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Srácok anál plugot megéri...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok anál plugot megéri annak használni aki még nem használt ilyet?

Figyelt kérdés
illetve aki még csak magának csinálta az anált? illetve milyen érzés amikor használjátok? és melyik a legjobb fajta belőle?

2017. júl. 2. 13:31
 1/7 A kérdező kommentje:
18/F
2017. júl. 2. 13:32
 2/7 anonim ***** válasza:
59%
Inkább egy jó bareback farok a popoba, ovszer nelkul, na az a jo. :) 20/f
2017. júl. 2. 15:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó Pláne úgy sétálni vagy szórakozni miközbe benned van :)
2017. júl. 6. 20:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én most ezeket tervezem megvenni:

[link]

[link]

2017. júl. 10. 20:23
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én heteróként a másodikat választanám mert kényelmesebbnek tűnik!
2017. júl. 10. 21:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen igen! :)

Én heteroként írom ezt neked, de egyértelmű igen a válaszom, mert isteni jó játék egy plugot használni, hordani. :) Az előbb linkeltek közül én is a másodikat ajánlom, ha hordani akarod napközben. Vagy legalábbis hasonlót, esetleg kisebb méretben. :)

Ha viszont lovagolni szeretnél rajta, akkor az első a jobb, mert az tud ki-be csúszkálni. :) Bár ez elég hatalmas, egy kisebb sokszor jobb. :)

A második inkább hordásra való, mert annak olyan az alakja, hogy beteszed, és a helyén marad akár séta vagy futás közben is. :) Viszont kellemesen feszít és izgat közben. :)

Nekem ennél kisebb plugom van, viszont masszázsgolyós, ami azért jó, mert a benne lévő golyó járás közben mozog, lötyög, így még jobban stimulálja a prosztatámat. :)

2017. júl. 10. 22:02
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
4es vagyok, megrendeltem mindkettőt:)
2017. júl. 11. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!