Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 éves pasinak már csak pénzért van esélye fiúra?
Figyelt kérdés
2017. júl. 1. 19:41
1/10 anonim válasza:
Hidd el, van sok elég homo, aki bevállalja a kavargatást.
3/10 anonim válasza:
Ha jó és ápolt külsővel rendelkezel fizetés nélkül is lehetséges...
19/F
4/10 anonim válasza:
Viccen kívül tényleg sok a gerontofíliás meleg, úgyhogy van esélyed. Bár ha nincs filiád/fétised, ami a fiatalokhoz köt, amondó vagyok, hogy ajánlatosabb lenne korodhoz közelebb állókat keresned.
5/10 anonim válasza:
ezt a korosztályt szeretem 21/f p
6/10 anonim válasza:
Rengetegen szeretik a 40-es pasikat.
7/10 anonim válasza:
én imádom őket
40 + vagyok jóval de azért még akad 40 es főleg nős pasik
8/10 anonim válasza:
Gerontofilnek kell lenni vagy be kell érni sunyi nős férfiakkal, mert esély sincs, hogy 40 évesen bejöjjön az ember egy független, normális férfinak? El ne ássam már magam.
9/10 anonim válasza:
nem, nekem bejönnek:D pénzem meg van, nem kell másé
10/10 anonim válasza:
Nekem is az idősebbek jönnek be. 21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!