Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Létezik passzív kinézet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik passzív kinézet?

Figyelt kérdés
Rám például nagyon sokan azt mondják passzív vagyok. De olyan szinten, hogy jönnek aktívoktól a megkeresések planetromeon, hogy megdugnának, miközben ki van írva, hogy aktív vagyok.
2017. jún. 30. 22:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Némely emberek egy asztalt is megdugnának,ha rajtuk van.
2017. jún. 30. 22:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Létezik egy passzív sztereotípia, aminek sok srác megfelel(általában ha valaki enyhén feminimebb kinézetre/viselkedésre már rögtön passzívnak gondolják), viszont nem feltétlenül igaz. Ez elég nagy baj is szerintem a közösségben, mivel részben ez is hozzájárul ahhoz hogy még az aktívok is lekezeljék a passzívokat. Mármint, okés, lehet hogy férfiasabbak esetenként, de ez nem ok arra hogy lekezeljék a passzívokat és konkrétan szexjátékszerként kezeljék őket. Ha valaki lefekszik veled akkor egy kis hála nem árt...
2017. jún. 30. 22:23
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

vam egy sztereotípia az biztos. alacsony, vékony, lágyabb vonások, kevés szőr, nem túl férfias arc. szinte minden passzív fiúm így nézett ki

de most pl egy olyannal ismerkedek aki nálam férfiasabb:D még melegnek se néznéd de mégis csak passzív szerepben szeret lenni. szóval nem mindig érvényesül ez

2017. júl. 1. 09:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. júl. 1. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!