Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz ha a kisebb méretű lakatot veszek?
Figyelt kérdés
Szeretnék pēniszlakatot venni ebayen, és biztosra akarok menni, hogy tényleg ne álljon fel, ne tudjam használni a szerszámom. Lesz valamiféle bajom ha kisebbet veszek? Úgy értem hosszúságra kisebbet. Egy gyűrűset.
Soha nem volt még tapasztalatom ilyennel de nagyon izgat a dolog és szeretném kipróbálni.
2017. jún. 25. 04:17
2/12 anonim válasza:
Leméred a péniszt és veszel több méretet. Ennyi, azt rakod fel ami megfelel.
3/12 anonim válasza:
ezek csak játékok.
Komoly erényöv pedig drága.
4/12 anonim válasza:
Fémet vegyél, az biztos nem gagyi műanyag. Egyébként nem hiszem, hogy bármi bajod lehetne tőle.
5/12 anonim válasza:
Ennek mi az értelme? Örülök, hogy neked bejön, de én nem értem. :D
6/12 anonim válasza:
Fémet ne vegyél,mert nagyon nehéz! Nekem is fém volt az első,teljessen zárt.Már első nap este fájt.Futás ugrálás stb felejtsd el a fém lakatba. Aztán kaptam műanyagot,ez sokkal kényelmessebb.Ha feláll,szeeintem mindeggyik kicsi,és fájdalmas.Én már közel 3éve állandóan hordom.
7/12 anonim válasza:
Aliexpressen vannak méret szerint
8/12 anonim válasza:
Már én is gondoltam arra, hogy ki kéne próbálni. Aki hordja, annak milyen?
9/12 anonim válasza:
Minél kisebb annál jobb, a legjobb ha pont akkora mint a farkad ernyedt állapotban.
Milyen fajtát néztél ki? Fém?
10/12 A kérdező kommentje:
A létező legkisebb méretű fémet vettem. 2,5-3cm körül van. Fél hónapja hordom. Semmi gond nincs vele.
2018. márc. 26. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!