Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hús vagy vér pénisz a gyakoribb?
Nekem ugy tünik hogy egyre gyakoribb a hús penisz. Mai 15-16 éveseknek is már nagy van. Uszodában látom hogy soknak lankadtan is kb 15-17cm.
Nekem 8-9cm ből lesz kb 18
Nagyon-nagyon-nagyon rossz a szemmértéked.
Kollégista vagyok.
Nekem nincs túl nagy, teljesen átlagos 14-15 cm.
Lankadtan 6-7 cm, szóval erősen vérpénisz.
Én is szoktam nézegetni a kolis társakét, jó nyilván nem mindenkiért, de a szexi emberekét igen.
Egy szobatársam van, akinek lankadtan akkora vagy talán picit nagyobb, mint nekem állva és olyanok is vannak, akiknek lankadtan kisebb, mint nekem lankadtam.
Ja meg még egy osztálytársam van, akinek lankadtam van 14-15 centi, neki állva 20+, elég szép. :D
Amúgy az átlag izgalmi állapotban kb 14 cm, ezzel kell számolni, eltérések vannak, de hát...
Nem a csődöristállóban nézelődtél véletlenül? Ilyen nincs, hogy 100 pasiból 100-nak nagy a szerszáma, és mindegy, milyen állapotban.
Kicsivel idősebb vagyok, mint te, de eddig egy olyan szerszámot láttam, ami lankadtan combközépig ért. A "gazdája" szenvedett is tőle, mert nem, vagy csak nehezen talált partnert. A legtöbb pénisz, amit láttam, lankadtan 5-10 centis ami merevedéskor kb a duplájára tud nőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!