Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hús vagy vér pénisz a gyakoribb?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hús vagy vér pénisz a gyakoribb?

Figyelt kérdés
Középsulis srác vagyok és kolis. Mivel a koliba a zuhanyzók teljesen nyitottak így nem lehet nem észrevenni kinek mie van. És azt kell hogy mondjam a kolinkba szinte csak húsfarku srácok vannak. És telejesen változó hogy kinek milyen nagy, nyilván a végzősök már tényleg anakondát hordanak a lábukközött, mert a végzős évfolyamon szerintem egy srácnak se volt lankadva 14-15 cm-töl kissebb, és van egy két gyerek akinek még elég vastag is. De a a kis 9-dikeseket se kel félteni ám, van egy két srác akinek surolja a 18-at lankadva, de a többieket sem kell félteni ők is ilyen 13- 14 cm-es bottal császkálnak. De a mi évfolyamunkon illetve a 11 évfolyamon is vannak elég nagy durrantások. A mi évfolyamunk is a 14- 16-cm közé esik lankadtan. A 11-dik évfolyamon is kb a 15-18 közé esik a legtöbnek. Szóval a kolinkba szerintem nincs is akinak 12-cm töl lankadva kisebb. Másoknál milyen a méret arány akik kolisok? VAgy inkább a véfarok gyakoribb más kolibba vagy teljesen vegyes?

2017. jún. 10. 11:50
1 2
 11/16 budaiz ***** válasza:
94%

Nekem ugy tünik hogy egyre gyakoribb a hús penisz. Mai 15-16 éveseknek is már nagy van. Uszodában látom hogy soknak lankadtan is kb 15-17cm.

Nekem 8-9cm ből lesz kb 18

2017. jún. 11. 11:47
 12/16 anonim ***** válasza:
85%
Ha igazat mond, akkor én szívesen mennék látogatóba a kolis fiúkhoz😋 18L
2017. okt. 27. 19:01
 13/16 anonim ***** válasza:
89%
nálunk a családban mindenkinek huspénisze van de melóba kollégáimmak főleg vérp sztem inkább a vérp a jellemzőbb
2017. okt. 27. 20:04
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon-nagyon-nagyon rossz a szemmértéked.

Kollégista vagyok.

Nekem nincs túl nagy, teljesen átlagos 14-15 cm.

Lankadtan 6-7 cm, szóval erősen vérpénisz.

Én is szoktam nézegetni a kolis társakét, jó nyilván nem mindenkiért, de a szexi emberekét igen.

Egy szobatársam van, akinek lankadtan akkora vagy talán picit nagyobb, mint nekem állva és olyanok is vannak, akiknek lankadtan kisebb, mint nekem lankadtam.

Ja meg még egy osztálytársam van, akinek lankadtam van 14-15 centi, neki állva 20+, elég szép. :D

Amúgy az átlag izgalmi állapotban kb 14 cm, ezzel kell számolni, eltérések vannak, de hát...

2017. okt. 27. 20:19
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Lankadtan 18 centi? En ilyet meg sose lattam :D akkor az combkozepig er es rendesen himbalozik meg nekiverodik mindennek? Ha nem akkor tenyleg rossz a szemmerteked 😦
2017. okt. 27. 21:09
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem a csődöristállóban nézelődtél véletlenül? Ilyen nincs, hogy 100 pasiból 100-nak nagy a szerszáma, és mindegy, milyen állapotban.

Kicsivel idősebb vagyok, mint te, de eddig egy olyan szerszámot láttam, ami lankadtan combközépig ért. A "gazdája" szenvedett is tőle, mert nem, vagy csak nehezen talált partnert. A legtöbb pénisz, amit láttam, lankadtan 5-10 centis ami merevedéskor kb a duplájára tud nőni.

2017. okt. 28. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!