Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már külföldi férfival? Mi volt a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
Jó reggelt.2017. jún. 10. 05:00
2/8 anonim válasza:
igen voltam, isteni volt, legutóbb akkorát élveztem h megijedtem :O :D mondta is h nyelt 4 nagyot mert nem fért a szájába
3/8 anonim válasza:
Az exem külföldi volt és teljesen átlagos volt vele a szex, vagy annál még talán egy fokkal rosszabb is..
5/8 anonim válasza:
Torok volt a pasim! Hat átlagos! Nem volt semmi extra!
A román fiummal jobb volt. 😀😁 A lényeg h szeresd 😂😁😀
6/8 anonim válasza:
Nekem is volt 2 román😅 egyik az első szerelmem volt a másikkal meg most lett vége nem rég.
Az első szenvedélyes volt a másik pedig nem de akkora farka volt hogy csak na mindakettő iszonyat szép volt az elsőt nagyon szerettem. Vonzódom hozzájuk imádom a zenéjüket a nyelvüket mimdent.
Szlovákkal is voltam már az nem volt jó idegesített hogy nem tudunk beszélni. Az álmom pedig egy brazil vagy spanyol vagy további románok.😅
7/8 Nikolas Kidman válasza:
Én csak a felsővezeték kulcsszó miatt vagyok itt.
8/8 anonim válasza:
Fekete férfival volt már valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!