Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A homofóbok honnan veszik, hogy a melegeket látó gyerekek meleggé válnak?
Tényleg lehetséges valami ilyen pszichológiai jelenség, hogy a gyerek bebeszéli magának, hogy meleg, elhiszi, és nem fejlődik ki a vonzódása az ellenkező nem iránt?
Én maximum azt bírom elképzelni, hogy a gyerek alapból meleg volt és más nyitott emberek láttán nem érzi szükségét a titkolózásnak.
#3 Miért fogná fel nehezen?
Kicsi voltam mikor láttam melegpárt. Elmondták a szüleim egyszerűen, hogy ők szeretik egymást. Ennyi, nem esett nehezemre megérteni.
Kizárt, hogy azért legyen valaki meleg vagy bi, mert gyerekkorába látott meleg párt.
Én pl a mai napig nem ismerek olyanokat, akik melegek és együtt élnek, nincsenek ilyenek a környezetembe, családomban, még is bi vagyok, ráadásul faterom homofób. Ez vagy megvan benned vagy nincs. Ha ez így menne, én lennék a legheteróbb ember az országban :D
Nem az itt a baj, hogy ha meglátnak 2 búzát akkor melegek lesznek, nyilván nem lesznek tőle melegek. :D De szakmunkás képző fölött senki sem gondolhatja komolyan, hogy egy anya-apa felállás és egy apa-apa / anya-anya felállás ugyanolyan szocializációt tesz lehetővé. Itt a probléma nyilván a melegek gyerek vállalásával van, nem kell 0-18 éves gyerekek agyát mosni a saját "szüleiknek".. akárhonnan nézem ez nem oké. Én speciel eltudtam dönteni magamnak, hogy mit tartok normálisnak, mit nem és, hogy ezek közül mivel van effektíve problémám. Nincs a világon semmi baj a homoszexualitással de amint átcsap többletjogért való siránkozásba meg vallás és nemzet gyalázással vastagon átitatott vonaglásba a fuckin főváros közepén na az már példának okáért probléma. Pont olyan ez mint a feminizmus: a melegek és a nők is marhára egyenjogúak az eseti jogsérelmet eseti szinten kell kezelni és nem kvótákkal meg "ajándék" gyerekkel..
Ha annyira aggódnak a melegek meg a nők jogaiért akkor ott van az egész közel-kelet meg Afrika na ott lenne tennivalójuk bőven csak hát abból nem jön pénz.. :) Amíg ott lazán kivégeznek valakit azért mert meleg a nőket meg másodrendű lényként kezelik addig egyesek azért rinyálnak mert nem kapnak az államtól olyasmit aminek a megszerzése más személy jogainak a megsértésén keresztül érhető csak el. First world problem méghozzá a nagyon undorító fajta.
25F
7.: Az azért ugye megvan, hogy a kérdés alapvetően hülyeség? :D Mármint én élő embertől a kérdésben lévő felvetést még az életben nem hallottam. :D A gyerekvállalás kapcsán sem, ott is csak annyit, hogy nem feltétlenül kellene elvenni egy gyerek jogát az anyához / apához csak azért mert valakik az államtól várják azt amire maguktól nem képesek.
Sanszosan azért nem olyan volt az a meleg buli amit mondjuk egy homofób élből tiltana ha egyszer a szülők lazán ottmaradtak a gyerekekkel. :D Ha meg olyan lett volna ami gyerekkel már nem fér bele akkor az hetero felállás esetén sem fért volna bele.
Lényeg a lényeg: fölösleges nem létező dolgok ellen tiltakozni. :D
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!