Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek nektek a női vagy férfi test szebb? Vagy is melyik tetszik jobban? Csak azért kérdezem mert szinte minden nő azt mondja aki heteronak valja magát hogy női jobban izgatja őket.
2017. jún. 3. 13:06
11/14 anonim válasza:
"Érdekes de én ugy tudtam a melegek buknak az ilyen izmos férfikra"
Én meleg vagyok. Pasim is van, akivel rendszeresen szexelek. És a feminin. *.* A kis cukiságom :3
12/14 anonim válasza:
egy szép női test az valóban nagyon szép, de vonzónak férfitestet látom. ezért az szebb, mert több ingert/érzést vált ki belőlem
13/14 anonim válasza:
Van olyan, hogy valami objektíven nézve szép, egy szempár, fenékforma, stb.
Nekem a lágyság jön be és inkább férfin. Ha úgy tetszik, a feminin férfi, nem feltétlen alkatra, hanem a hang, a bőr, a személyiség finomsága. Szeretem az androgün megjelenést is, ha valakiről nem dönthető el a neme.
A nemi szerv önmagában nem érdekel, az számít, hogy kié.
Viszont melegnek vallom magam, mert a férfi mentalitás és főleg az illat, sokkal jobban vonz. A nők bőrének egészen más illata van, más a kipárolgásuk és arra nem indulok be, míg ha nekem tetsző férfit látok, beindít a testének illata is.
14/14 anonim válasza:
A nőkre azt mondom, hogy szépek, de csak a csinosakra, a férfiakra meg hogy dögösek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!