Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez valami hárítás? Hetero vagyok és van egy meleg barátom, aki igazából a legjobb barátom. Kicsi pénisz mérete van. De állandóan azt mondogatta hogy nekem van kicsi, és neki nagy.28f
Figyelt kérdés
Ő küldött nekem egy képet még régebben a péniszéről, habár nem kértem, és eléggé ki is akasztott akkor. Azóta már nem küld, de az látszott rajta hogy nem éppen nagy van neki, jóval az átlag 14 cm alatt. Ez biztos, mert merev állapotban láttam. Én nem mutogatom a farkam, de mindig azt mondogatja, hogy akkor elhiszi hogy nekem nagyobb az ő pötsétől, ha én is küldök neki álló képet, amit nem fogok. Én nem vagyok meleg, de még egy lánynak sem küldenék képeket a farkamról a neten, mert szerintem ez undorító. Megjegyzem nekem lankadtan nagyobb az övétől. Kicsit zavar már hogy ezzel piszkál. Sajnos elég gyakran előhozakodik vele. Vajon miért csinálja ezt? Azért mert szégyelli hogy ilyen kicsi az övé és kompenzál, vagy mert látni akarja a farkam?2017. jún. 1. 18:01
11/12 anonim válasza:
mutasd meg neki élőben akkor kiderül mit akar
12/12 anonim válasza:
Bejössz neki, valszeg simán leszopna, ha megmutatnád neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!