Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti hisztek a kényszerhomoszexu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hisztek a kényszerhomoszexualitásban?

Figyelt kérdés
Sokszor olvasom ezen az oldalon és másutt is, hogy egy heteró soha nem lenne képes a saját nemével szexuális jellegű "dologra". Azzal érvelnek, hogy akkor az már nem nevezhető heterónak. De mi a helyzet azokkal a személyekkel, akik például börtönben vagy katonaságban vannak évekig - kizárólag férfiakkal - és heterókból melegekké válnak (ha nem is örökre)? Lehet ilyen egyáltalán, hogy heteróból valaki meleggé válik, vagy inkább, aki ilyen szituációban van és "meleges" dolgot csinál, abban mindig is megvolt a hajlam a homoszexualitásra? Aki azt mondja, hogy eleve megvolt a hajlam a "heteró" emberekben is, akkor elég sok emberben megvan a hajlam erre vonatkozóan... :)

#börtön #meleg #katonaság #bezártság #körlet #Kényszerhomoszexualitás
2017. jún. 1. 14:48
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
A börtönben nem azért dugják seggbe az embert mert melegek lettek hanem azért mert így fejezik ki hogy ők vannak a magasabb rangon.
2017. jún. 4. 16:14
 22/34 A kérdező kommentje:
#21 De egy heteró képtelen lenne erre, nem? :)
2017. jún. 4. 18:00
 23/34 anonim ***** válasza:
95%
Legenda...
2017. jún. 10. 09:31
 24/34 A kérdező kommentje:
Utolsó! Mire érted, hogy legenda konkrétan? :D
2017. jún. 12. 13:42
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes felvetés.
2017. jún. 19. 20:28
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

Én egyetértek veled, kérdező, és a #15-ös válasz megírójával is. A szexualitás egy baromira képlékeny dolog, biztos vagyok benne, hogy nem csak biológiai, de pszichológiai háttere is van, azaz nagyban függ az egyént ért hatásoktól (ebbe a társadalmi normák is beletartoznak). Mondhatnánk úgy is, hogy a homo- és heteroszexualitás fogalmát csak a jelenlegi civilizációnk keretein belül értelmezhetjük, hiszen a mostani helyzetet össze sem lehet hasonlítani azzal, ami pl. a már emlegetett Spártában ment annak idején.

Én személy szerint még azt is meg merem kockáztatni, hogy eredendően mind biszexuálisok vagyunk abban az értelemben, hogy megvan bennünk a potenciál mindkét nem szeretésére, más kérdés, hogy a gyakorlatban nem feltétlenül teljesedik ki a szexualitásunk minden aspektusa. (Persze tény, hogy könnyen beszélek, hiszen alapjáraton is biszexként identifikálom magam.:D)

2017. jún. 20. 00:14
 27/34 A kérdező kommentje:
Utolsó! Köszi! :)
2017. jún. 20. 09:45
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Én a katonasághoz eleve homoszexuális hajlammal vonultam be. Ott segítettek kiélni és elfogadni magam. Azóta passzív meleg vagyok.
2018. márc. 15. 21:52
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

De a börtönben arra gondol,hogy nővel csinálja.

E

A katonának van szabadnapja. Vagy megerőszakolja a helyi asszonyokat.

Aki 30évesen is szűz és nemtud csajozni az nem biztos,hogy tud pasizni.

A böri az egyetlen igazi kényszer homulás. A többi kifogás,hogy buzzizák le.

2018. júl. 12. 23:21
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én is kényszerből szopok mégis túlélem és már szeretem is :)
2018. júl. 13. 12:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!