Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha egy barátom átjön hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy barátom átjön hogy lefeküdjön velem az mennyire izgató neki ha egy kád vízben feküdve várom? 26/f/passzív

Figyelt kérdés
2017. máj. 29. 13:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

És hogy fér majd hozzád?

Ezek az erotikus tündérmesék a valóságban rohadtul máshogy néznek ki mint a filmekben vagy az ember fantáziájában.

Nekem olyan volt egyszer, hogy egy srác azt mondta a nappalijában hátulról bepucsítva és besíkosítva vár majd meztelenül és amikor megjövök akkor csak szó nélkül álljak mögé és dugjam meg.

A valóság:

-be kellett engednie a kapucsengővel

-a huzat becsapta a lakásajtaját, amit kinyitott amikor beengedett lent, ami kívülről gombos, tehát nem lehetett bemenni, úgyhogy csöngetnem kellett a lakásba

-nem álló farokkal érkeztem mint a mesében, mert mint kiderült be kell melegedni szex előtt

Többek között. Csak mondom hogy a valóság nem egy mese.

2017. máj. 29. 13:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
hogy nyitsz ajtót? van kulcsa?
2017. máj. 29. 13:49
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

előző vagyok, köszi a privát üzenetet de a részletekre nem voltam kiváncsi, csak arra hogy fog bemenni

megadhatnád a címed hogy addig kirámoljam a lakást ha már nyitva hagyod az ajtót

2017. máj. 29. 13:55
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt most pontosan hogy gondoltad? Nem biztos hogy jó ötlet
2017. máj. 29. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!