Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Letezik mas ilyen es velem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Letezik mas ilyen es velem egy korban levo fiu mint amit leirtam? Vagy csak en vagyok igy elrontva?

Figyelt kérdés
Hanem olyan alkalmit hogy csokolozunk, osszebujunk, egyutt alszunk olelkezve, nyalogatjuk egymas testet, lecumizzuk egymast, simi, fogdosas es ezt szex nelkul, engem valahogy nem vonz a szex de a tobbit imadom 19/F awhahwaw
2017. máj. 27. 01:34
1 2
 11/12 budaiz ***** válasza:
100%

Igen léteznek ilyen fiúk akik az ilyen finom erotikus izgatást kedvelik. Másik testének az érintése simogatása puszilgatása nyalogatása eszméletlen élvezetes dolog adni és kapni is.

Azt tapasztaltam hogy sokáig elhuzható izgalmi állapotot okoz hatalmas élvezéssel. Imádom :)

2017. máj. 27. 18:51
 12/12 budaiz ***** válasza:
100%
#11 19/F ez kimaradt
2017. máj. 27. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!