Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek mi történhetett?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi történhetett? (többi lent)

Figyelt kérdés

Előre is köszi hogy ha végigolvasod és válaszolsz és bocs mert hosszú lesz.

Előszóban letudnám magam: 24 éves vagyok, meleg, még nem volt se párkapcsolatom, de még egy kalandom sem.

Egy ismerősömről volna szó, aki munkatársam és elég jó barátom is egyben. Ő három évvel fiatalabb nálam, ránézésre is abszolút heteró, fbjén is fényképeken bulizós képek vannak fent és vannak közte olyan is ahol csajokkal fényképezkedik, szóval gondolni se lehetne rá hogy akár véletlen is biszex lenne. Jól kijövök vele, kb három éve ismerem, elég sok minden bizalmas dolgot beszélgettem már meg vele, többek között mesélt már arról is hogy sok csajjal volt már együtt meg mik történtek. Nagyon jó barát, általában szokása (gondolom barátiból) hogy veregeti a vállam vagy ráteszi a kezét, olyan igazi haver, de néha szokta piszkálni a fülem, beleborzol a hajamba mint ha simogat, karomat nyomkodja, de van hogy a bimbóm csípi meg, én ezt úgy veszem hogy haverságból, hülyeségből csinálja, nem tartom b*zisnak. Egyébként végtelenül szerelmes vagyok belé, le tudnám vele élni az életem, és mikor ezeket csinálja amit leírtam, akkor úgy neki tudnék esni hogy na :D.

A melóban váltjuk egymást, régen dolgoztunk együtt is. Egy városban lakunk, bár a munkahely messzebb van 2-3 óra az út. Hétköznap dolgozunk, ott szálláson lakunk (majdnem mint egy albérlet, egy saját lakás), hétvégére haza szoktunk utazni.

Mesélt már arról hogy vannak csajok akik bejönnek neki, és hogy lefeküdne velük, akkor hétvégén ott maradna. Megígérte hogy ha előfordul ilyen akkor el fogja mondani és kitakarít majd.

Amiért írok, a történet az az, mondta hogy hétvégén ott marad. Megkérdeztem tőle hogy lesz-e akció, de azt mondta hogy ő most nem akar utazni mert el van fáradva, kicsit beteg is, pihenni akar. Nem gyanakodtam úgy gondolom hogy van annyi bizalom köztünk hogy az lesz amit mond, (bár nem zavarna ha ott szexelne hozzáteszem).

Mivel egy szálláson lakunk, (fürdő, hálószoba stb) a szekrényben találtam egy doboz bontatlan kotont korábban, ettől nem lepődtem meg, tervezve volt neki hogy majd ott dug. Nem turkáltam, félre ne értsen senki, igazából szem előtt volt.

De mikor a hétvégén ottmaradt és utaztam vissza a szállásra, pakolásztam a szekrényben, láttam hogy a kotonos doboz fel van bontva és feltűnt hogy 2 darab hiányzik belőle. Rettenetesen rosszul esett nekem hogy azt mondta nem lesz semmi akció és valószínűleg még is történt valami. Rossz érzés volt hogy tagadja előttem ezt holott régen mesélt ilyeneket hogy miket csinált. Hát gondoltam oké, akkor visszábveszek a bizalomból én is.

A planetromeon regelve vagyok, hát ha összetudnék jönni valakivel. Baromira meglepődtem amikor egy munkatársamat megtaláltam. Egyszer rám is írt hogy neme ismerkednék, szexelnék vele, (amúgy ő biszex, de nem tudja hogy én voltam az akire ráírt).

Ez az illető nagyon jóba van az én barátommal, néha tőlem kissé félrevonulva váltanak pár szót, és ők is poénkodtak azzal hogy egymás bimbójába csípnek.

És valahogy ekkor eszembe jutott: ők ketten véletlen nem-e összejöttek azon a hétvégén, és egymással dugtak? Ez úgymond megmagyarázná mért maradt ott hétvégén, miért hiányzik 2 gumi a 3ból. Én úgy gondolom hogy ha hiányzik 2 koton akkor ott történt valami, nem csak ráhúzta a farkára mikor "magába volt".

Ezek után rosszul is érzem magam mert ha ez történt akkor nem volt velem őszinte, de annyiból örülnék is neki mert akkor talán össze tudnék vele jönni, többre mint barátság.

Szerintetek hogyan tudnám kideríteni hogy igazam van-e? Hogy tudnék közelebb kerülni a haveromhoz? A másik srác nem az esetem egyáltalán, de azt érzem ő lehetne a kulcs hogy megtudjam, igazam van-e. de az hogy olyannal összejövök akivel amúgy nem akarnék, pusztán azért hogy kiderítsem mi az igazság. nem biztos hogy jó ötlet.

Vélemény?

2017. máj. 26. 22:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, ha a barátodról van szó, akkor ne a háta mögött akarj információt szerezni. Nem mondta el, hát nem mondta el, ez ellen nem tudsz tenni semmit. Viszont ha már tényleg érdekel, volt-e valami, poénkodva megkérdezheted, hogy hová tűnt a két koton vagy hogy mi volt hétvégén, kipihente-e magát?

Nem erőszakolhatod ki belőle az őszinteséget mert az bizalmatlanságot és sérülést eredményezhet. Próbálj inkább bizalmas lenni vele. Lehet nem akarta hogy furán nézz rá, mert pasival volt.

Légy nyitott és kedves vele, ez jobban segít neki megnyílni neki mintha bizalmatlankodsz és követelőzöl.

Mellesleg, a barátságotok végét is jelentheti, ha kiderül, hogy utána szimatolsz a háta mögött ahelyett, hogy a szemébe néznél és feltennéd egyenesen a kérdést.

2017. máj. 26. 22:49
 2/11 A kérdező kommentje:
hát kérdeztem hogy volt-e valami hétvégén azt mondta hogy csak pihent. az volt eszembe hogy egyszer rákérdezek, hogy érdekelné-e az hogy mi ketten úgy hogy előadnám hogy csak kíváncsiság, bár sztem ez elég meredek lenne és csekély az esély hogy benne lenne. sőt ha hetero, akkor tuti az lenne az utolsó beszélgetésünk.
2017. máj. 26. 23:32
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Basszus, ha ennyire bejövős meg le tudnád vele élni az életed, ne engedd el. Én nem biztos, hogy ezen a gumi vonalon ennyit rugóznék.

Lehet, hogy meredek a válaszom, de mondd el neki, hogy meleg vagy.

Ha annyira jól kijöttök meg kedvel, meg régóta ismered akkor ez tuti nem vet véget a jó viszonynak. És akkor kiderülhet az is, lenne e nála esélyed. "A legrövidebb út, az egyenes út." Én közel 10 évet kerülgettem egy srácot, nekem ő volt az akivel le tudtam volna élni az életem, mindent kipróbáltam, csak épp őszínte nem voltam soha. Ez volt a legnagyobb hiba amit elkövettem, alig bírtam ki az elvesztését, ő volt az életem. Utólag bánom, hogy nem vallottam színt neki még az elején, akkor kevésbé fájt volna bármilyen elutasítás, meg nem lett volna annyi kerülőút, végül sosem érkeztünk meg oda, ahová érkezhettünk volna.

2017. máj. 27. 00:28
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes.. de szerintem vsak bele magyarázod. Felesleges ilyen elméleteken agyalnod, csak bezavar. Mellesleg ha valóban jó haverok vagytok nem lesz gond ha bevallod neki az érzelmeidet. Ne zúdítsd rá, csak kis adagokban.

Én egy részeg filozofalás közben vallottam be haveromnak, hogy bizony nyelném a bökőjét mint kacsa a nokedlit :,D nem csinált belőle drámát, persze furcsán érintette a dolog, viszont diszkrét maradt a mai napig.. + egy buli után simán befeküdt mellém az ágyba, nem félt, hogy letámadom (egy ágy volt kettőnkre, volt már hogy 4en aludtunk együtt :,D). Mondjuk szerintem benne van egy kis ferde hajlam de most nem ez a lényeg..

Beszélj vele. Hajrá ;)

2017. máj. 27. 00:28
 5/11 A kérdező kommentje:
Hát ez már nekem is járt a fejemben hogy szépen lassan előadom mi van, de régebben volt már hogy beszélgettünk társaságban, és mondta hogy bármennyire is volt már részeg csúnya nő még belefért, de hogy fiúval csináljon bármit az nem, meg egyszer egy fiú mesélte hogy összejött egy csajjal aztán kiderült hogy transz, de "nem baj, dugunk" lett belőle, és azt mondta ott el akarta hányni magát. de most jöhet a találgatózás hogy vajon igazat mondott vagy csak előadta hogy hetero.
2017. máj. 27. 09:41
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezen ne aggódj, ilyenek dumák köztünk is voltak, aztán meg történtek más dolgok is :). Sőt még bennem is volt efféle tartás mikor nem tudtam elfogadni a melegségem, bizonyos dolgok egyszerűen még gondolatban is taszítottak, szóval hidd el nem ezen múlik.
2017. máj. 27. 09:46
 7/11 A kérdező kommentje:

"ilyenek dumák köztünk is voltak, aztán meg történtek más dolgok is :)"

ez alatt mit értesz mik történtek?

szerintetek az furcsa h régóta ismerjük egymást de még nem történt semmi köztünk?

amugy köszönöm a válaszokat! :)

2017. máj. 27. 10:06
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha tök őszinte veled, és minden dugásáról nyíltan beszél, a mostaniról meg hallgat, nyugost lehetsz benne, hogy azok ketten keféltek.

Nekem volt egy osztálytársam, hihetetlenül szexis, izmos, sportos testtel, ráadásul jó fej is volt, és soha nem mertem megmondani neki, hogy bármikor együtt lennék vele, mert féltem, hogy ha az osztályban kitudódik, nekem végem, mert mindenki teljesen heteróként ismert. Tök szerelmes voltam belé, de magamba fojtottam az érzést. Ha otthon vertem a farkam, mindig őrá gondoltam közben. Ha nem valamelyik lányra. :-D Mert amúgy bi vagyok. :-) Hosszú-hosszú évek múltak el, és egyszer egy fb üziben nyíltam meg előtte, akkor, amikor már az osztálytársak nem igazán tartották a kapcsolatot egymással, és igazából mi sem jártunk már össze, vagyis nem volt mit vesztenem. Leírtam neki, valami ilyen bevezetéssel, hogy "van valami, amit már évek óta el akarok mondani, de sose mertem" stb. stb. stb., írta, hogy írjam nyugodtan. Leírtam neki, hogy mit érzek, mit éreztem iránta, de mivel addigra már gyereke is lett, visszautasított, de nem haragszik meg emiatt. Oké, itt nem lett heppiend, de mondok másikat. Volt egy másik szexis osztálytársam, akinél azért nem kezdeményeztem, mert pletykás volt, nem akartam, hogy kitudódjon a dolog, ha próbálkozok nála. Még anno az iwiwen találtam rá, hogy egy melegeknek készült újság főszerkesztője. Ráírtam, visszaírt, hogy hát igen, ez van, régóta tudja magáról. Nagy bátorságot vettem, és leírtam, kicsit félénken, hogy hát engem is kicsit érdekel a dolog, kipróbálnám vele. Másnap már az ágyában voltunk. ;-) Dumáltunk utána, hogy basszus, ha egy kicsit bátrabbak lettünk volna, már kb. 15 éves korunk óta csak szoptuk volna egymást megállás nélkül... :-D Szóval a lényeg az, hogy nem érdemes magadba folytani. De legyen valami menekülőutad, ha esetleg balul sülne el a vallomás, mondjuk egy új munkahely. Találj valami alkalmat, amikr ketten vagytok a szálláson, amikor kicsit lelkizősebb a hangulat, és valld be neki a dolgot. Mert így csak magadat marcangolod belülről.

2017. máj. 29. 11:10
 9/11 A kérdező kommentje:

9012:nagyon köszönöm a válaszod, meg köszi hogy válaszoltál a címben levő kérdésre is.

igazából arra gondoltam, hogy szépen lassan próbálkozok nála, nem egyből belecsapni a közepébe hogy meleg vagyok. talán ez hirtelen lenne és megijesztené. mellesleg nem nagyon tudnék más munkaehelyre menni, és egyébként is amilyen emberek vannak manapság ott is megtudnák.

lehet az lenne a legjobb ötlet ha rávenném maradjunk hétvégén pihenni, filmet nézni, elmenni vhova este indokkal és talán megtörténhetne.

mindenkinek köszi az eddigi válaszát, rákattintottam a zöld kezekre, meg várok további kommenteket :)

2017. máj. 29. 19:09
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Röviden annyit mondhatok, mond el neki ha hetero is meg fogja érteni, bár gondolom selyti, hogy meleg vagy mert azt nem írtad le, hogy mikor meseli a csajos sztorikat te 24 éves korodra erre mit mondasz , hogy neked is hetvegén csajjal volt dolgod vagy te semmi szexuális dolgot nem mondadz magadról, mert ha nem akkor tuti selyti ill kedvel ha csipked simogat téged....

Legrövidebb út az egyenes út!!!

Sok sikert;)

2017. jún. 5. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!