Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ez szerintetek miért volt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerintetek miért volt?

Figyelt kérdés

A következő történt: kiálltunk a barátommal az erkélyre, és közel álltunk a korláthoz, én pedig hátulról megöleltem. Erre elkezdett kegyetlenül remegni, nagyon gyorsan dobogott a szíve. Aztán sikerült megnyugtatnom azzal, hogy szorosabban megöleltem, és elpityeredett picit.

Hát meg kell mondanom, rémédes volt, de ha tőlem fél, az nagyon nem jó és változtatnom kell valamin.

2017. máj. 26. 21:52
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Igen, nagyon érdekes egy pasi. :D

Imádom. :DDD

Közeleg ugye a nyári szünet...

Vélemény: Mindenütt kamaszok fognak részegen csatangolni és ordibálni. Nem értek ezzel a nyári szünet-dologgal egyet. Mindenki tanuljon egész évben, b***za meg! :DDD

Hát olyan édes volt, ahogy kiakadt azon, hogy nyári szünet lesz, hogy az hihetetlen. :DDD

Ekkor hallottam másodjára káromkodni. xD

2017. máj. 26. 22:42
 12/25 anonim ***** válasza:
92%
Nem tudom talán azon ,h ha egy erkélyen meglöknek váratlanul nem biztos ,h mindenkinek nagy élmémy lol ez milyen f@ssag már ?:):):)
2017. máj. 26. 22:45
 13/25 anonim ***** válasza:
93%
Nem ért egyet a nyári szünettel XD Hát ez aranyos :D
2017. máj. 26. 22:47
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Azért ha majd beszélsz vele,és elmondja mi baja volt, írd már meg :) Nagyon érdekes ember lehet a barátod :D
2017. máj. 26. 22:50
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

"Ugye rácsaptam az asztalra, összerezzent és könnyes lett a szeme."

Nem lehet, hogy azért félénk, vagy ijedt meg, mert ezek a dolgok (asztalra csapás, egy személy váratlan felbukkanása, stb...) valamire emlékeztetik őt, ami esetleg fájdalmat okozott neki korábban? Esetleg korábban történt otthoni viták, egyebek.

Szerintem nyugodtan kérdezd meg tőle, és tudasd vele, hogy melletted biztonságban van.

2017. máj. 26. 22:55
 16/25 anonim ***** válasza:
93%
akkor és ott mit csináltál? elemgedted, leültél a gép elé hogy kiírd ide? mert én pl megkérdeztem volna őt hogy mi történt. kommunikációval sok minden fény derülhet, mert csak ő tudja az okát
2017. máj. 26. 23:46
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy régebben bántották, akár verték is. Ez lehetett az apja is. Nem normális hogy valaki ennyitől így megijedjen...

Kérdezd meg tőle, de a válasz lehet nem "aranyos" lesz, hanem szomorú

2017. máj. 27. 03:39
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát sajnos könnyen lehet, hogy korábban történt vele valami ami miatt ilyen könnyen megijed.

Próbálj meg rákérdezni nála, de csak óvatosan. Tudasd vele hogy szereted, és hogy te sose bántanád.

2017. máj. 27. 08:17
 19/25 anonim ***** válasza:
94%

Kedves Kérdező!

Több oka is lehet annak, hogy így reagált. A választ magában, illetve magadban kell keresned.

A múltban talán érhette valami trauma, ami miatt nagyon félénk és mindenre megijed.

A kiabálás esetén az elsírás több dolgot jelenthet: lehet régen nagyon erőszakosak voltak vele, bántalmazták. Próbáld meg elkerülni az indulatosságot. Inkább vagy vonulj el, vagy próbáld meg átölelni, talán az segít mindkettőknek nyugodtan megoldani a problémát.

Érdemes lenne elbeszélgetned vele arról, hogy szerinte miért ijed meg ilyen könnyen. Akár egy pszichológus felkeresése is ajánlott lehet.

Üdvözlettel,

A. Pszichológus

2017. máj. 27. 09:37
 20/25 A kérdező kommentje:
Hát... Maradjunk annyiban, hogy már tudom, miért vannak hegek az oldalán........
2017. máj. 27. 13:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!