Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ez szerintetek miért volt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerintetek miért volt?

Figyelt kérdés

A következő történt: kiálltunk a barátommal az erkélyre, és közel álltunk a korláthoz, én pedig hátulról megöleltem. Erre elkezdett kegyetlenül remegni, nagyon gyorsan dobogott a szíve. Aztán sikerült megnyugtatnom azzal, hogy szorosabban megöleltem, és elpityeredett picit.

Hát meg kell mondanom, rémédes volt, de ha tőlem fél, az nagyon nem jó és változtatnom kell valamin.

2017. máj. 26. 21:52
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
77%

jaj de aranyos *.*

Nem lehet hogy csak megijedt?

Mióta vagytok együtt?

2017. máj. 26. 21:55
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Lehet ezzel közelebb lökted a korláthoz, és tériszonya van...
2017. máj. 26. 21:57
 3/25 A kérdező kommentje:

Január 5. óta. Úgy ismertük még tavaly decemberben meg egymást, hogy ugye ő szereti a telet, mert imádja a hideget, én meg nem és erről folytattunk eszmecserét. :D

Nem tudom, lehet, hogy csak megijedt, de azért meg fogom tőle kérdezni, csak kicsit hagyom megnyugodni.

De ez tényleg szerelem, mert az első, hogy ha átölelek valakit hátulról, nem akarom megdugni. Most csak az járt a fejemben, hogy hogy tudom megnyugtatni.

2017. máj. 26. 22:00
 4/25 A kérdező kommentje:

Tériszonya? :D

Egyszer villanykörtét akartam cserélni és alig bírtam felmenni. A kis gonosz kinevetett, aztán föltáncolta magát. xD

Nincs neki. :)

2017. máj. 26. 22:01
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Máskor is volt már ilyen?
2017. máj. 26. 22:11
 6/25 A kérdező kommentje:
Hát egyszer volt olyan, hogy feldúlt voltam, és mesélés közben gesztikuláltam. Ugye rácsaptam az asztalra, összerezzent és könnyes lett a szeme.
2017. máj. 26. 22:20
 7/25 anonim ***** válasza:
92%
Létrán stb. helyen nekem sincs tériszonyom, sőt, ha magamtól mászok fel a fára akkor sem, de ha a korlát mellett vagyok iszonyúan félek, ha elmegy mellettem vki inkább elmegyek onnan, mert nem bírom elviselni, hogy egy kiszolgáltatott helyzetben ott van vki, aki le tud lökni.
2017. máj. 26. 22:22
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
oh szegényke biztos félénk, és könnyen megijed.. :(
2017. máj. 26. 22:22
 9/25 A kérdező kommentje:

Az helyzetfüggő, mikor félénk. Pontosabban: ha meg kell védeni a szeretteit olyan rideg és kegyetlen, hogy nem az ijesztő, amit csinál, hanem a ridegsége. Az süt a szeméből olyankor, hogy ha bántod azt, akit szeretek, akkor hidegvérrel megöllek.

Minden más esetben nagyon félénk, igen.

2017. máj. 26. 22:25
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát érdekes. :D

Muszáj leszel vele beszélni, és megkérdezni mitől ijedt meg ennyire. :)

2017. máj. 26. 22:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!