Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » S. O. S Mi rosszat tettem,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S Mi rosszat tettem, hogy most véget vetett a szexkapcsolatunknak?

Figyelt kérdés

Pár napig nem tudtam találkozni a partneremmel, /6nap/mert a báttyám nem rég jött fel pestre és vele ütöttem el a napokat, csomót meséltünk egymàsnak,hogy kivel mi történt az elmúlt hónapok során, mivel mi már nagyon régóta nem találkoztunk, mert ő külföldre ment dolgozni és havonta egyszer max ha beszéltünk videochaten. Nem volt időm elmenni a szeretőmhöz, mert mellette dolgoztam is és így zsúfoltak voltak a napok, viszont a srác nagyon sokat hívogatott és kérdezte,hogy hova tűntem,baj van vagy "szakítok" vele? Nos...én előre jeleztem neki annyit ,hogy nem leszek egy ideig elérhető és nem tudunk találkozni, ezt közvetlen azután mondtam,hogy szexeltünk és indulóban voltam már. Nem is kérdezte,hogy miért?vagy akkor ez mit jelent most pontosan? Én meg gondoltam tök világos voltam,majd ha jelentkezek akkor úgy is találkozunk megint a hétvégén..Erre ő sms-ket írt nekem. Nem sokat, napi kettőt max, nem éreztem zaklatàsnak amit csinál, de az üzenetek tartalma már bosszantott. Kb úgy csinált mintha járnánk és konkrétan számonkért engem. Aztán felhívtam, de nem vette fel, utána írta,hogy melózik, találkozzunk inkább, mert beszélni akar velem. Tegnap előtt találkoztam is vele egy fagyizóban. A partnerem tisztàra maga alatt volt, idegesnek láttam, kérdezte,hogy most akkor "mivan"? Mit akarok tőle? Találkozok másokkal is vagy több vasat tartok a tűzben?mással is szexelek? Megegyeztünk,hogy nem! Ehhez tartottam is magamat,neki is megmondtam, amit gondolom elhitt,mert megnyugodott látszólag. Utána elmeséltem neki,hogy miért nem tudtunk találkozni bla bla bla. Aztán amikor mentünk haza /már este volt/ akkor felhívott a lakására. Elmentem hozzá, ittunk kicsit /nem voltunk részegek/ beszélgettünk még, de NAGYON furcsa volt az egész szitu, mert nem volt még ilyen,hogy együtt töltjük a napunkat és igazàból most ismertem meg jobban. Nagyon sok közös van bennünk, irtó jó humora van a srácnak, és intelligens,van esze neki, mindezek mellett kedves, ami nekem azért nem újdonság, már 4 éve ő a szexpartnerem. Ja igen, és akkor most lehet ez megdöbbentő,hogy annyira sem ismertük egymást,hogy egészen pár napig azt sem tudta,hogy van testvérem, vagy,hogy én nem tudtam pl róla,hogy ő már volt házas 1 évig stb. Én amikor megismertem kikötöttem az elején,hogy nem érdekel semmi vele kapcsolatosan, csak szexet szeretnék, ő is tőlem úgy hogy hagyjuk a körítést. Egyszer volt egy fél óràs dumálás és màr a második találkozàskor volt szex. Szex után pedig azonnal elpucoltam, eléggé érzelemmentes egy "kapcsolat" ... Egy ideig amúgy nehéz volt megszokni, mintha csak használati tàrgy lennék.. MINDEGY! A baj az,hogy megcsókolt tegnap, de szex nem volt utána. Ez a csók más volt,mert a beszélgetésünk közepette történt és..áh..ez nem azért volt tudom,mert d!ni akart. Elköszönéskor még megölelt ami csak jobban zavart és tisztára kába voltam,sokkolt az egész,azt sem tudtam mivan most...Tegnap megint találkoztunk és gondoltam elfelejtem ami előtte este történt és próbáltam a régi laza srác lenni. Ruhák le, kértem szörpöt:D és elakartam kezdeni a "dolgot" csókolgattam,leakartam húzni a felsőjét is, erre leálított és megkért,hogy öltözzek fel aztán menjek d!am magam màssal, ő nem akar egy hím!val lenni tovább. Kiröhögtem, nem tudom miért, de ez volt az első reakcióm. Az egész tisztára abszurdum volt,tök fura volt vele lenni /megint/ mintha karót nyertem volna előtte, nagyon durván zavarba voltam már amikor megérkeztem hozzá, és ezt azzal próbáltam palástolni,hogy lazának tetettem magamat, komolyan ahogy rám nézett tisztára befeszültem, és amikor szexelni szerettem volna, mert amúgy meg azért találkoztunk, mert szexkapcsolatban vagyunk,akkor leakart rázni. Én ezt nem értem, mondtam neki,hogy mondja el ha baja van velem, de ne beszéljen velem úgy mintha egy rin!ó lennék! Nem volt hajlandó veszekedni velem, mert vele ezekszerint azt sem lehet. Elküldött a fr!ba és szószerint kidobott. Ez nagyon rosszul esett és megalázva éreztem magam, még most is,met friss az élmény. Hívtam ma, de kinyomta,kicsengett, egyszer felvette köszöntem neki, akartam kérdezni,hogy mi a baja velem? Erre kinyomja a telefont. Üzenetekre meg nem írt vissza csak most este nyolc körül,hogy idézem:

" ma 20:22

Közben gondolkodtam és úgy döntöttem nem fogok veled veszkedni, mert hidd el pajtás nem te állnál nyerésre. Lehet,hogy te puszta ösztönlény vagy, mert ezekszerint jól éreztem én ezt az évek alatt, de én nem vagyok az. Te nem bonyolítod az életedet. Tudod a gigantikus szexmaratonok pár száz méteres, erőltetett sprinttávokká rövidültek köztünk, lehet te egy gyors digi dugira jöttél hozzám, de komolyan mit képzteltél azok után amit műveltél velem? Oda veted nekem,hogy pàr napig nem érsz rá majd talán jövő héten bevághatom neked? Aztán lelépsz, azt sem tudom mi a fene van és utána simán bele mész, hogy találkozzunk???? Figyelj, nem értelek téged, te komolyan nem olvastál eddig a jelekből? Én kedvellek nagyon , de öcsém...neked vannak egyàltalán érzéseid? Hogy lehetsz ennyire vaksi? Tudod mit takarodj az életemből, kérlek ne keress! Nincs szükségem egy ilyen fiúra. Nőlj fel végre és tarsd a kedvenc testrészedet a gatyàdban,legalább néha. "

Na igen, ezután lehet ítélkezni, de nem voltam vele soha bunkó, szerintem...Nem értem mi a baja, ezerszer hívtam, személyesen akarok vele beszélni, de most ezt írta nem rég.

" ma 22:52

Időre van szükségem, ha nem hagysz békén csak rontasz a jelenlegi helyzeteden. Az remélem világos,hogy vége a szexkapcsolatunknak "

Akkor? Akkor szerintetek most mit akar? Most mire kéne vàrnom? Màr nagyon idegesít ez? Hiába kérdezem,hívom, most már semmire nem reagál és szerintem kikapcsolta a telefonját is, mert a postafiók jelentkezik. Nem akarom,hogy "szakítson" velem. Én azt sem tudom,hogy MIVAN most? Csak úgy üzenetben közli ezt velem, és tisztára kikészülök ettől? Mit tegyek? Nem tettem semmi rosszat! Tényleg soha nem akartam megbántani őt, esélyt sem akar adni vagy mi? Megőrülök ettől így!!

22F/passzív vagyok/ a "barátom" 26F/aktív/

2017. máj. 25. 00:05
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:

Utolsó#

Ennek csak örülök. Tényleg NAGYON kedves és szeretetre méltó személyiség. :D Pàr óra beszélgetés után kb döbbenten ültem csak ott és hihetetlennek tartottam,hogy ekkora mákom van. Nagyon jó ember és különleges.

Nem! Nem vagyok szerelmes belé! :)

2017. máj. 25. 14:54
 22/41 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon érdekes volt olvasni a történetedet. :) Bár nem voltam még ilyen szituációban, sőt szexkapcsolatban sem, azért leírom amit gondolok. Szerintem egy szexkapcsolat addig működőképes, amíg mind a két fél úgy is tekint rá. Amíg mindketten ugyanazt (csak szexet) keresnek a kapcsolatban. Ha az egyik fél esetében átbillen a mérleg nyelve és esetleg a szexnél többet vár el a kapcsolattól, akkor az a kapcsolat már nem lesz jó senkinek sem (a viszonzatlan érzelmek miatt). Itt is kb. ez a szituáció. Ő többet várna el Tőled, Te viszont nem tudod megadni Neki azt, amit Ő szeretne. Ha Te továbbra is csak szexkapcsolatban tudsz gondolkodni Vele kapcsolatban, akkor talán jobb, ha elengeded, békén hagyod és nem bántod Őt tovább (nem tudatosan, szándékosan).

A kérdésedben azt kérdezed, "Mi rosszat tettem...?". Te talán semmi rosszat nem tettél. Csak megváltozott a kapcsolat jellege az Ő részéről. (Ami teljesen érthető 4 év után!) Beszélgessetek a dologról. És ha mindketten merőben mást akartok, akkor sajnos nem egymás mellett fogjátok megtalálni a számításaitokat.

A srác egyébként tényleg szimpatikus. :)

2017. máj. 25. 16:18
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem csinaltal csak o belelat mas dolgokat ezek szerint! Irigyellek h talaltal vkit 4 evre mert 3-4 tali utan mindenki ujat keres sajna! Mondjuk van akivel 5 eve dugok de csak evi 1-2x! Amugy szerintem megszeretet reged! Ez a baja... Remelem megoldodik! Majd irj es ezuton kuldok egy olelest ;)
2017. máj. 26. 11:12
 24/41 anonim ***** válasza:
100%

Végig olvasva az egész történetet és a hozzászólásokat, az a véleményem, hogy te semmilyen hibát nem követtél el. Ti a kapcsolatotok elején megegyeztetek abban, hogy ez csak sima szexkapcsolat lesz, érzelmek és minden egyéb nélkül. Te ehhez tartottad is magad.

Sajnos vagy nem sajnos, a srác elkezdett irántad többet érezni és szerintem ott rontotta el, hogy csak megpróbált jeleket küldeni, ahelyett, hogy egyik alkalommal megpróbált volna veled leülni és egyértelműen elmondani neked, hogy ő mit elkezdett irántad többet érezni. Ez lett volna a legtisztább. Nyilván félt attól, hogyan reagáltál volna és hogy akár el is veszíthetett volna.

Én azt tudom tanácsolni /látva, hogy azért ragaszkodsz hozzá/, hogy esetleg próbáld meg vele szorosabbra fűzni a kapcsolatot, mert egy biztos, innentől kezdve a sima szexkapcsolat már nem fog működni miatta. Sosem tudhatod, lehet annyira megkedveled, hogy bele fogsz szeretni... Nyilván ha ettől már most elzárkózol, akkor viszont inkább keress másik szexkapcsolatot.

2017. máj. 26. 14:09
 25/41 Béla211 ***** válasza:
100%
Nem biztos ,hogy a srác szerelmes beléd. Lehet,hogy egyszerűen kevés neki már a szexhaverság. Elképzelhető ,hogy egy normális párkapcsolatra vágyik. Nekem is volt ilyen szexhaverom mondjuk csak 8 hónapig. Én vettetem véget a dolognak ,mert kevés volt amit nyújtani tudót a pár órás szex és nem voltam belé szerelmes de szerettem volna egy normális pár kapcsolatot. Ő neki meg ennyi elég volt nekem nem ezért megmondtam neki ,hogy ebből nekem ennyi elég volt. Ezt mondjuk nem értettem a srácnál ,hogy mért nem beszélt veled erről normálisan. Nálad meg azt nem értem ,hogy annyira elzárkózol a pár kapcsolat lehetőségétől is, hogy az kisi ijesztő holott már 4 éve monogámiában élsz a sráccal. Na mindegy biztos meg van rá az okod.
2017. máj. 26. 14:51
 26/41 A kérdező kommentje:

Ma találkoztunk, de ezt írta üzenetben. Bemásolom

"ma 05:11

Reggel öt óra van! Miért hívogatsz, és küldöd az üzeneteket? Szerinted ezzel elérsz bármit is? Mit akarsz tőlem? Szexet? Akkor felejts el! Kérlek szépen, könyörgöm, ne nehezísd meg a dolgomat. Figyelj, te az érzelmeket és a szexet külön vàlasztottad az évek során. Neked ezekszerint van rá időd és módod, hogy lélektelen szexet akarj tőlem, ezért nem hagysz békén vagy hirtelen nincs kihez futnod? Félsz valamitől pajtás? Tudod egy érzelmileg érett és felelős személy nem választja szét a szexet, mert ez azt jelentené, hogy a másikat eszközként használod. Akkor is, ha kölcsönösen használtuk egymást. (Hiba volt) Neked a szex csak testi ügy volt, és ezzel igenis megaláztad magad, nem csak engem, hanem elsősorban önmagadat.

Volt már szexkapcsolatom, nem egy, nem tartott azonban 4 évig mint veled. Tudtam,hogy ha érzelem nélküli szexuális kapcsolatba bonyolódok akkor majd elég furcsán érezném magam, de ez addig nem volt így amíg te nem jöttél. Egy kicsit szégyenkezve , üresnek, idétlennek éreztem sokszor az egészet, és idegen volt a látványod is, mert az voltál akkor is ha két naponta találkoztunk ugyan.

A szexualitást számomra eredetileg az intim összetartozást jelentette. Nem pedig az egóerősítés megéléséről, a pótcselekvésekről szólt. Ne haragudj kölyök, de nem tudom ezt tovább folytatni veled, komolyan mondtam,hogy vége köztünk mindennek, tehát szakítsuk meg a kapcsolatot! Kivéve,ha szeretnél kettőnkről beszélni. Ha találkozunk akkor 10 órától szabad vagyok, most dolgom lesz, de ma nem melózom. Hogy hol fussunk össze azt majd telefonon megbeszéljük, a lakàsomon nem szeretnélek meglátni. Kérlek ne hívj többet..még csak most kelek fel."

Hàt 12 órakor találkoztunk is.

Őszíntén elmondott mindent, ahogy pàran írtàtok..valóban szerelmes belém, de azt mondta,hogy màr több mint 2 éve. Ugye mondtam nektek,hogy nem találkoztunk, dumáltunk soha, csak szexelni jártunk össze és utána elmentem. Na igen, de egyszer amúgy kb a fél napot nàla töltöttem, csupán csak azért,mert zuhogott az eső és nagy vihar volt. Akkor azért beszélgettünk pár dologról és àllítólag akkor nagyon szimpatikus lettem neki. Mondjuk akkor én is közelebb éreztem magamhoz kicsit, jó volt vele lenni, de nem éreztem irànta semmit. Ő ezt a példát hozta fel, azt mondta azóta próbálta a tudomàsomra hozni,hogy lehetne köztünk több is. A baj itt következett, mert kérdeztem tőle,hogy miből is kellett volna tudnom,hogy nem csak d!ni akar??Nagyon pipa lett vagyis csalódottnak làttam, azthittem,hogy mindjárt faképnél hagy. Sokszor megölelt amikor elmentem vagy mentem hozzá, kaptam tőle szex után is puszit vagy simogatta a tarkómat,hátamat, a tüsis hajamat birizgàlta, ritkán, de tényleg szex utàn csinàlt nekem gyors kaját és mielőtt elindultam volna kaptam tőle egy "barackot" a fejemre meg a szenyót vagy gófrit, a kezembe nyomta. Az is igaz,hogy kaptam tőle eddig mindig szülinapomra ajándékot, csak első évben nem, de már akkor is tudta,hogy mikor van a szülinapom, mert emlékszem azért nem találkoztunk pàr napig,mert apàméknál voltam utána meg a haverokkal buliztam/ünnepeltem. De onnantól fogva mindig kaptam tőle csokit,piát, képeslapot, sálat, felsőt, telefon tokot,és legutóbb decemberben egy karórát kaptam. Ezeknek nagyon örültem, meg minden..de én is adtam már neki ajándékot. Legtöbbször ezeket az ajándékokat úgy kaptam meg tőle,hogy jövök ki fürdőböl és menni készülök haza, vagy tényleg rögtön a szex után ilyen rövid mondat után pl " ez a tiéd" adta az ajándékot. Tök kedves tőle én se szoktam többet mondani, megveregetem a vállàt vagy ő adott nekem egy csókot. Ebbe én nem képzeltem bele többet.Ezt elmondtam a "barátomnak" is, de dühös volt, sőt megkérdezte,hogy most direkt jàtszom a fogyatékost vagy tényleg nem vágtam le,hogy mivan. Nem veszekedtünk, nem volt semmi baj, csak nagyon megbántottam és nem is biztos,hogy ezzel. Bocsánatot kértem tőle ez miatt, próbáltam a tudomàsára hozni, hogy fontos nekem és nem akartam neki rosszat, de eléggé nyögvenyelősen ment. Aztán szóba került ez a párkapcsolatos dolog,hogy ő most nem szeretne kapcsolatba bonyolódni senkivel sem, párkapcsolatra sem vágyik, de velem többet eltudna képzelni,ha össze szedem a tö!imet. Hàt vázoltam,hogy mi a helyzet és szeretném ha inkább csak szex lenne és maradjunk "így" együtt továbbra is. De nem jó az neki..ezért úgy egyeztem meg vele,hogy megismerjük egymást, többet beszélgetünk, mehetnénk majd közös programokra, de csak lassan haladjunk. Ebbe már belement, de olyan volt mintha csak kényszerből bólintott volna rá. Nem is nézett egy ideig rám, direkt másokat figyelt inkàbb. Aztán a síri csend után megszólal,hogy most haza akar menni, mert neki programja van ma és még átkell öltöznie. Kérdeztem,hogy kivel találkozik, de nem mondta meg, csak annyit,hogy ismerőssel. Mondtam oké akkor menjen a fra!ba. Najó..ezt nem így mondtam.. Kicsit roszul esett,hogy hirtelen ezt csak úgy benyögte és utána el is köszönt. Többre számítottam akkor.

Nem rég viszont kaptam tőle sms-t,hogy töltsem nàla a hétvégét,ha van kedvem és úgy pakoljak magamnak ruhát. Most este meg nézünk valami filmet és beszélgethetnénk még.

Írtam neki,hogy oké..rendben! Készülődök.

Hát remélem minden rendben lesz. Irtó komoly volt ma végig és kicsit izgulok. Meg azért most oké,hogy "párkapcsolatban vagyunk"ezt komolyan nem tudom minek nevezzem pillanatnyilag,de nekem már nagyon hiànyzik a szex is. Azért mégiscsak szexkapcsolat volt ez és most nagyon úgy nézki,hogy nem akar majd szexelni. Ne értsétek félre nem arról van szó,hogy majd mást keresek most magamnak...lehet erre nem vagytok kíváncsiak, de álló f!!al menjek el hozzá? Hiàba verem ki napi 2x, főleg majd úgy hogy nàla leszek és ha megérint vagy mittomén..akkor???Remélem nem égetem be magam, nem akarom,hogy azt higgyje,hogy csak azért megyek igazából el, mert azt remélem,hogy d!unk is. Persze jó lenne..de értitek nem?Tök furán jönne ki,ha most egy ideig nem csinàlhatnánk...Az is gáz lenne,ha csók utàn àllna, aztán több nem lehetne. Ilyen még nem volt, mindig volt utána szex is. DE!Annak azért örülök,hogy sikerült megbeszélni " kb" a dolgokat :)

2017. máj. 26. 19:38
 27/41 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező tudom nem a tárgyhoz tartozik, de ki a passzív és az aktív ebben a kapcsolatban?
2017. máj. 26. 22:38
 28/41 A kérdező kommentje:
Én vagyok a passzív és a baràtom az aktív. Idősebb is nàlam picit. Ő már 27 lesz most 29-én. Én 22 vagyok
2017. máj. 27. 09:26
 29/41 anonim ***** válasza:
79%
Azt hittem pont fordítva. A passzívok többet hisztiznek általában. :-D
2017. máj. 27. 21:13
 30/41 A kérdező kommentje:

Egyikünk sem vészes.

Mondjuk most eléggé "hisztis" hangulatban vagyok :/ úgy nézki nem lesz szex, jó egy darabig. És még magamhoz nyúlni sem merek,most hogy nàla töltöm az egész hétvégét. Hiàba jó minden eddig, tökre boldog vagyok és kellemmes csalódás ért,már vàrom a holnapot,de így,hogy csak csók van ez kevés..fura,hogy nincsen szex.

2017. máj. 27. 22:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!