Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » S. O. S Mi rosszat tettem,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S Mi rosszat tettem, hogy most véget vetett a szexkapcsolatunknak?

Figyelt kérdés

Pár napig nem tudtam találkozni a partneremmel, /6nap/mert a báttyám nem rég jött fel pestre és vele ütöttem el a napokat, csomót meséltünk egymàsnak,hogy kivel mi történt az elmúlt hónapok során, mivel mi már nagyon régóta nem találkoztunk, mert ő külföldre ment dolgozni és havonta egyszer max ha beszéltünk videochaten. Nem volt időm elmenni a szeretőmhöz, mert mellette dolgoztam is és így zsúfoltak voltak a napok, viszont a srác nagyon sokat hívogatott és kérdezte,hogy hova tűntem,baj van vagy "szakítok" vele? Nos...én előre jeleztem neki annyit ,hogy nem leszek egy ideig elérhető és nem tudunk találkozni, ezt közvetlen azután mondtam,hogy szexeltünk és indulóban voltam már. Nem is kérdezte,hogy miért?vagy akkor ez mit jelent most pontosan? Én meg gondoltam tök világos voltam,majd ha jelentkezek akkor úgy is találkozunk megint a hétvégén..Erre ő sms-ket írt nekem. Nem sokat, napi kettőt max, nem éreztem zaklatàsnak amit csinál, de az üzenetek tartalma már bosszantott. Kb úgy csinált mintha járnánk és konkrétan számonkért engem. Aztán felhívtam, de nem vette fel, utána írta,hogy melózik, találkozzunk inkább, mert beszélni akar velem. Tegnap előtt találkoztam is vele egy fagyizóban. A partnerem tisztàra maga alatt volt, idegesnek láttam, kérdezte,hogy most akkor "mivan"? Mit akarok tőle? Találkozok másokkal is vagy több vasat tartok a tűzben?mással is szexelek? Megegyeztünk,hogy nem! Ehhez tartottam is magamat,neki is megmondtam, amit gondolom elhitt,mert megnyugodott látszólag. Utána elmeséltem neki,hogy miért nem tudtunk találkozni bla bla bla. Aztán amikor mentünk haza /már este volt/ akkor felhívott a lakására. Elmentem hozzá, ittunk kicsit /nem voltunk részegek/ beszélgettünk még, de NAGYON furcsa volt az egész szitu, mert nem volt még ilyen,hogy együtt töltjük a napunkat és igazàból most ismertem meg jobban. Nagyon sok közös van bennünk, irtó jó humora van a srácnak, és intelligens,van esze neki, mindezek mellett kedves, ami nekem azért nem újdonság, már 4 éve ő a szexpartnerem. Ja igen, és akkor most lehet ez megdöbbentő,hogy annyira sem ismertük egymást,hogy egészen pár napig azt sem tudta,hogy van testvérem, vagy,hogy én nem tudtam pl róla,hogy ő már volt házas 1 évig stb. Én amikor megismertem kikötöttem az elején,hogy nem érdekel semmi vele kapcsolatosan, csak szexet szeretnék, ő is tőlem úgy hogy hagyjuk a körítést. Egyszer volt egy fél óràs dumálás és màr a második találkozàskor volt szex. Szex után pedig azonnal elpucoltam, eléggé érzelemmentes egy "kapcsolat" ... Egy ideig amúgy nehéz volt megszokni, mintha csak használati tàrgy lennék.. MINDEGY! A baj az,hogy megcsókolt tegnap, de szex nem volt utána. Ez a csók más volt,mert a beszélgetésünk közepette történt és..áh..ez nem azért volt tudom,mert d!ni akart. Elköszönéskor még megölelt ami csak jobban zavart és tisztára kába voltam,sokkolt az egész,azt sem tudtam mivan most...Tegnap megint találkoztunk és gondoltam elfelejtem ami előtte este történt és próbáltam a régi laza srác lenni. Ruhák le, kértem szörpöt:D és elakartam kezdeni a "dolgot" csókolgattam,leakartam húzni a felsőjét is, erre leálított és megkért,hogy öltözzek fel aztán menjek d!am magam màssal, ő nem akar egy hím!val lenni tovább. Kiröhögtem, nem tudom miért, de ez volt az első reakcióm. Az egész tisztára abszurdum volt,tök fura volt vele lenni /megint/ mintha karót nyertem volna előtte, nagyon durván zavarba voltam már amikor megérkeztem hozzá, és ezt azzal próbáltam palástolni,hogy lazának tetettem magamat, komolyan ahogy rám nézett tisztára befeszültem, és amikor szexelni szerettem volna, mert amúgy meg azért találkoztunk, mert szexkapcsolatban vagyunk,akkor leakart rázni. Én ezt nem értem, mondtam neki,hogy mondja el ha baja van velem, de ne beszéljen velem úgy mintha egy rin!ó lennék! Nem volt hajlandó veszekedni velem, mert vele ezekszerint azt sem lehet. Elküldött a fr!ba és szószerint kidobott. Ez nagyon rosszul esett és megalázva éreztem magam, még most is,met friss az élmény. Hívtam ma, de kinyomta,kicsengett, egyszer felvette köszöntem neki, akartam kérdezni,hogy mi a baja velem? Erre kinyomja a telefont. Üzenetekre meg nem írt vissza csak most este nyolc körül,hogy idézem:

" ma 20:22

Közben gondolkodtam és úgy döntöttem nem fogok veled veszkedni, mert hidd el pajtás nem te állnál nyerésre. Lehet,hogy te puszta ösztönlény vagy, mert ezekszerint jól éreztem én ezt az évek alatt, de én nem vagyok az. Te nem bonyolítod az életedet. Tudod a gigantikus szexmaratonok pár száz méteres, erőltetett sprinttávokká rövidültek köztünk, lehet te egy gyors digi dugira jöttél hozzám, de komolyan mit képzteltél azok után amit műveltél velem? Oda veted nekem,hogy pàr napig nem érsz rá majd talán jövő héten bevághatom neked? Aztán lelépsz, azt sem tudom mi a fene van és utána simán bele mész, hogy találkozzunk???? Figyelj, nem értelek téged, te komolyan nem olvastál eddig a jelekből? Én kedvellek nagyon , de öcsém...neked vannak egyàltalán érzéseid? Hogy lehetsz ennyire vaksi? Tudod mit takarodj az életemből, kérlek ne keress! Nincs szükségem egy ilyen fiúra. Nőlj fel végre és tarsd a kedvenc testrészedet a gatyàdban,legalább néha. "

Na igen, ezután lehet ítélkezni, de nem voltam vele soha bunkó, szerintem...Nem értem mi a baja, ezerszer hívtam, személyesen akarok vele beszélni, de most ezt írta nem rég.

" ma 22:52

Időre van szükségem, ha nem hagysz békén csak rontasz a jelenlegi helyzeteden. Az remélem világos,hogy vége a szexkapcsolatunknak "

Akkor? Akkor szerintetek most mit akar? Most mire kéne vàrnom? Màr nagyon idegesít ez? Hiába kérdezem,hívom, most már semmire nem reagál és szerintem kikapcsolta a telefonját is, mert a postafiók jelentkezik. Nem akarom,hogy "szakítson" velem. Én azt sem tudom,hogy MIVAN most? Csak úgy üzenetben közli ezt velem, és tisztára kikészülök ettől? Mit tegyek? Nem tettem semmi rosszat! Tényleg soha nem akartam megbántani őt, esélyt sem akar adni vagy mi? Megőrülök ettől így!!

22F/passzív vagyok/ a "barátom" 26F/aktív/

2017. máj. 25. 00:05
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Anyàm..én nem tudom miből kellett volna arra következtetnem,hogy szerelmes, ha csak szexeltünk eddig. Én ezért tartanám kizàrtnak ezt a szerelmes mazdagot. De nem tudok mire tippelni? Nem használtam ki, nem eszközként tekintettem rá, mindketten belementünk ebbe a szexkapcsolatba. Jézusom..remélem azért,mert ő "szeret" nem én leszek a hibás, felelős. Remélem nem erről van szó, erre nem tudnék mit mondani neki, akkor meg azért dobna ki.
2017. máj. 25. 00:40
 12/41 anonim ***** válasza:
95%
Azt hiszem másik farok után kell nézned.
2017. máj. 25. 00:44
 13/41 anonim ***** válasza:
100%

Ő többet látott, többet remélt ebbe a kapcsolatba. Négy év az négy év, nem kevés idő. Nagyon sok emberben a rendszeres szex hatására kialakulnak érzések a másik felé. És nagyon fáj neki, hogy ezzel te nem így vagy. Gondolom szenved már ezzel egy ideje, csak most telt be a pohár, azt hitte van neked más. Aztán meg az is rosszul eshetett neki, hogy ennyi idő után se tudott rólad még ennyit sem.

Megértem őt. Tulajdonképp jobban mint téged... Te miért zárkózol el az érzelmektől? Félsz valamitől?

2017. máj. 25. 00:45
 14/41 A kérdező kommentje:
Dehogy! Nem félek semmitől se. Oké én is kedvelem, szeretem is, ezért esik rosszul,hogy hirtelen most kidobott és nem tudom a pontos okát. Viszont szerelem? Ezért ez a nagy perpatvar? Attól nem kéne tartania,hogy elutasítom, tiszteletben tartottam volna az érzéseit, de a szerelem különben sem örökké tart, és mivel nem egy állandó állapot,ezért jobb lenne,ha maradna minden a régiben. A tesóm nem beszélt velem még így, egy ismerősöm sem. Nekem is van szívem.
2017. máj. 25. 01:13
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
Huuu.. Ennyire szívtipró te sem lehetsz… írta az sms-ben hogy kedvel.. ( "te komolyan nem olvastál az eddigi jelekből? Én kedvellek" ) èn a helyedben utánafutnék, míg még lehet...
2017. máj. 25. 07:04
 16/41 anonim ***** válasza:
95%

1) A szexkapcsolatnak bármikor, indoklás nélkül véget lehet vetni. Ez csak szexkapcsolat, nem tartoztok semmivel egymásnak.

2) Mindegy, hogy többet kezdett-e érezti irántad vagy éppenhogy megunt, a lényegen nem változtat. Nem akarja többet, ennyi.

3) A kérdésedből ítélve te is többet érzel már mint csakszex.

4) Keress másik embert és kezdj normális kapcsolatot.

2017. máj. 25. 07:12
 17/41 A kérdező kommentje:
Nem akarok mással d!ni vele szeretnék lenni, és felőlem megismerhetnénk egymást, de nem akar beszélni velem. Időt kért, ma reggel írt nekem,hogy gondolkodik még és tegyem én is azt. Jó magam döntöttem, nem akarok párkapcsolatot,hiszen én nem vagyok szerelmes belé. Nem tudok ez ellen tenni, sajnos nem tudom viszonozni. Nagyon remélem,hogy maradhat minden úgy ahogy régebben.
2017. máj. 25. 12:19
 18/41 anonim ***** válasza:
100%
15. vagyok. Kérdező akkor ez esélytelen, mert te nem akarsz kapcsolatot, de ő akar és nem akar csak "játszótárs" lenni.
2017. máj. 25. 14:05
 19/41 A kérdező kommentje:
De akkor mi a túróért ment bele ebbe az egészbe velem még akkor...NEM ismerjük egymàst! Megszerettem,kedvelem, de szerelmes nem vagyok. NAGYON remélem,hogy nem ezzel a mézes madzsagos szerelmes dologgal akar nekem előállni majd. Nem akarok én lenni a hibás azért,mert ő szerelmes belém én pedig ezt nem tudom viszonozni és akkor most csak úgy véget vet a szexkapcsolatunknak. Ezért? A szerelem nem is tartana örökké! Szeretnék vele végre beszélni és úgy együtt maradni,hogy kicsit jobban megismerjük egymàst és ugyanúgy legyen szex, semmi több. Még abban is benne vagyok,hogy máskor is elmegyek vele valahova, de atyavilág...nem fogok járni vele. A bü!s életbe nem volt még párkapcsolatom.
2017. máj. 25. 14:37
 20/41 anonim ***** válasza:
100%
A srác szimpatikusabb, mint te....
2017. máj. 25. 14:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!