Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szolgák, mazók! Nektek feláll,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Slaveboy kérdése:

Szolgák, mazók! Nektek feláll, amikor kínoznak?

Figyelt kérdés

2017. máj. 24. 16:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Imádom mikor kínoznak szóval egyértelmű :p
2017. máj. 27. 14:09
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Felállt volna, ha az elején nem rakott volna rám erényövet az ottlétem idejére. Rohadt izgató volt. Amikor pl. szopatott, felállt volna, de ugye rohadt kellemetlen volt, elkezdtem mozgolódni, ő meg pofonvágott, leköpött és közölte, hogy ne merjek megmozdulni. Ilyen és ehhez hasonló helyzetek voltak :) Ezt rendesen ki lehet ám használni ha kreatív a dom. Plusz ugye külön megalázó, hogy csak az ő farka állhat, nekem esélyem sincs rá.

F29 (bi)

2017. jún. 1. 09:53
 13/16 A kérdező kommentje:
igen, nekem is, főleg az alázástól, de van, hogy a fájdalmas kínzástól is.
2017. jún. 2. 15:36
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, hogy itt mennyi fájdalomkedvelő és slave pasi van, miközben társkereső és hirdetési oldalon pedig lasszóval sem lehet találni senkit. Sajnos.
2017. aug. 1. 11:03
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen feláll , sokszor gondolok rá hogy egy pasi szolgája vagyok szopom nyalom, imádok szolgálni
2018. ápr. 5. 04:41
 16/16 anonim ***** válasza:
Huu nekem nem reg volt egy netes kaland ahol magamat kellett kinozzam 19eves dom volt es azt parancsolta hogy fogkremmel kellet vernem ami ugye csipi vegig utana egy jegkocaval teli zoknit ra kellett huznom aztan pedig 2 percen belul elvezesig verni de nem sikerult es buntetesbol egy cipovel 15x tokon kellett vagnom magam aztan ujra 2 perc es akkor sikerult hat mondhatom nem a legkellemesebb orgazmus volt de a srac elvezte es erre verte ki. Es levideozta a vegen hogy elment es alazott szoban hogy igy elvez egy igazi ferfi stb stb
2023. okt. 18. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!