Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ezt nagyon elrontottam. Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt nagyon elrontottam. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy haverom aki inkább kíváncsi mint biszex. Tegnap este az autójában történt pár dolog, és azóta nem reagál semmire, nem veszi fel a telefont. És szerintem nem kellett volna lecumizni, de már ezt nem tudom visszacsinálni. Így lehet vége egy barátságnak?
2017. máj. 24. 15:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha emiatt véget vet a barátságotoknak, akkor igazán sosem voltatok barátok!

Azt meg gondolom ő is akarta, mármint, hogy megtörténjen, szóval!, te semmiképp nem vagy hibás, bármi is lesz...

2017. máj. 25. 06:38
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Feldolgozza! Irigylem mert nekem még nem volt aki csinálja! Mostanság jöttem rá hogy akarom...
2017. máj. 26. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!