Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex után mennyi ideig érzitek, hogy meg lett dolgozva a feneketek?
Ismerkedek egy pasival, és én lennék a passzív, vettem egy dildót és tegnap gyakoroltam vele, nem mondom, hogy fáj még mindig de azért érzem, főleg mikor nyomok, vagy felállok leülök hajolok guggolok, akkor azért érzem, hogy tegnap mi volt bennem:)
Szex után is ilyen lesz? ha igen akkor meddig fogom érzeni ezt? Ti meddig érzitek?
Akkor valamit rosszul csinálsz. Én nem szoktam azt érezni, hogy fájna. Viszont olyan érzés tölt el utána, mintha ki lenne elégítve a fenekem. Nem tudom elmagyarázni, milyen érzés, de nagyon jó.
23/F
Én még picit kezdő vagyok, szóval nem biztos, hogy releváns a véleményem, de nekem talán picit zsibbadt. Nem rossz érzés, csak egy picit kellemetlen.
De gondolom ez idővel változik :)
sajnos az enyém nemvolt megdolgozva rendesen soha. Pedig iszonyatosan kívánja.
szerintetek? Ráférne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!